Annonce
Odder Håndbold

Odder tabte på scoring i sidste sekund

Matias Damgaard scorede syv gange, da Odder Håndbold lørdag tabte på Sjælland til Høj Elite. Arkivfoto: Ole Nielsen
Med 18 sekunder igen stod Odder Håndbold med ét point og bolden i hænderne, men det endte med nederlag på 22-21.

Jyllinge: Odder Håndbold led lørdag på Sjælland et nederlag af den helt trælse slags.

En scoring i absolut sidste sekund betød, at Odder Håndbold tabte udekampen mod Høj Elite med 22-21.

Det lignede ellers mindst ét Odder-point, da Odder Håndbold med bolden i hænderne med blot 18 sekunder igen tog timeout ved stillingen 21-21.

- Vi lagde den plan, at vi skulle hjem med mindst ét point. Vi ville spille til sidste sekund og så tage en afslutning, siger Odder-træner Jacob Trangeled.

Den plan blev dog aldrig udført, da én af Odder-spillerne med fem sekunder efter dommernes vurdering tog for mange skridt.

- Så stak deres venstre fløj af sted, og bolden blev smidt i hans retning, siger Jacob Trangeled og fortsætter:

- Han nåede lige at få bolden i hænderne og afslutte, inden kampen blev blæst af.

Dermed endte det for anden gang i sæsonen med nederlag til Odder Håndbold på en scoring i sidste sekund.

- Jeg håber, det snart bliver vores tur til at få lidt held, siger Jacob Trangeled.

Annonce

Høj Elite-Odder Håndbold 22-21 (13-10)

1. division, mænd

Mål for Odder: Matias Damgaard 7, Nichlas Hald Christensen 4, Jonas Eichwald 3, Andreas Søgaard 2, Frederik Sass 1, Jacob Larsen 1, Mads Grabe 1, Nicklas Møller 1

og Rasmus B. Larsen 1.

Trods nederlaget spillede Odder Håndbold ifølge Jacob Trangeled en udmærket kamp:

- I første halvleg scorede vi for lidt, men i anden halvleg blev det bedre, mens vores defensiv igennem hele kampen stod stærkt.

Jacob Trangeled roser den defensive akse bestående Andreas Søgaard og Nichlas Møller for en stærk indsats, og så var Matias Damgaard med syv scoringer en stærk kraft i offensiven.

Høj Elite er et sjællandsk holdfællesskab baseret omkring Jylling og Ølstykke og hører hjemme i 1. divisions midterfelt. Dermed er Høj Elite blandt de hold, som Odder Håndbold kigger op til.

Nederlaget betyder nemlig, at Odder Håndbold ikke slap fri af 1. divisions bund. Odder Håndbold ligger tredjesidst i rækken og er dermed fortsat placeret blandt de tre hold, som rykker direkte ud af rækken.

Næste chance for at forbedre den position kommer søndag 23. november, når Odder Håndbold hjemme møder HC Odense, der præcis som Høj Elite hører til blandt rækkens midterhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Flere mænd ville se Mormon-musicalen

Leder For abonnenter

En opvisning i socialdemokratiske valgløfter

Da Helle Thorning-Schmidt i 2011 tiltrådte som Danmarks første kvindelige statsminister, blev det hurtigt klart, at det reelt var de radikale, der sad på magten, mens stort set ingen af hendes socialdemokratiske mærkesager og valgløfter blev gennemført. Da landets næste kvindelige statsminister, Mette Frederiksen, mandag kunne præsentere sin første finanslov, var det det stik modsatte - en opvisning i hvordan man sætter sig på magten og gennemfører sine valgløfter, mens det radikale støtteparti blev kørt helt over. Anført af tidligere Aarhus-borgmester finansminister Nicolai Wammen lykkedes det at få lavet ikke alene en af de rødeste finanslove meget længe set. Der er samtidig fundet plads til at kunne gennemføre rigtig mange af de socialistiske løfter, som vælgerne blev stillet i udsigt op forud for valget i sommer. Godt nok er det helt store valgløfte om tidlig tilbagetrækning til de fysisk nedslidte endnu ikke gennemført, men rigtig mange af de øvrige løfter er faktisk. Ikke mindst fik psykiatrien et meget længe ventet løft. I årevis har området været forbigået og kraftigt underprioriteret, og derfor var det også helt på sin plads, at Wammen levede op til løfterne fra valgkampen og sikrede midler til en af vores samfunds mest udsatte grupper. Der er stadig plads til forbedring, men finansloven var på det punkt et skridt i den rigtige retning. Til gengæld må det være mere end svært for den radikale leder Morten Østergaard at kigge sine vælgere i øjnene i disse dage. Socialdemokraterne gav enkelte indrømmelser på indvandrerpolitikken, men ellers bankede Wammen for alvor de radikale på plads, og radikale vælgere må med skuffelse konstatere, at dagene, hvor partiet via Margrethe Vestagers ledelse styrede Danmark, endegyldigt er forbi. I hvert fald er det umuligt at se radikale aftryk på den økonomiske del af finansloven, som til gengæld desværre må skabe jubel hos SF og Enhedslisten. For endnu en gang er den socialistiske misundelsespolitik og mærkesager slået igennem for fuld kraft med ekstra arveafgift og øget offentligt forbrug. Radikale har ellers gentagne gange langet ud efter borgerlige regeringer og specielt støttepartiet Dansk Folkeparti, som er blevet beskyldt for at se stort på alt andet indvandringspolitikken, men det er lige præcis det samme, man med rette nu kan beskylde det tidligere borgerlige midterparti for. Det virker i hvert fald som om, at Morten Østergaard har givet køb på alle økonomiske ønsker for at få små indrømmelser på spørgsmål om indvandring. Det er stærkt bekymrende, for Østergaard burde have været garanten for, at den røde regering økonomisk blev trukket i retning af midten. Det blev den på ingen måde, og derfor fik vi den rødeste finanslov i mange år. Den er blottet for jobskabende initiativer og hensyn til erhvervslivet men til gengæld med en regering, der bruger stort set hele det økonomiske råderum i et hug. Det giver øget velfærd på kort sigt men kan på længere sigt blive en meget dyr fornøjelse.

112

Spottede fællestræk ved villaindbrud: Tre mænd fra Aarhus idømt flere års fængsel

112

Bevidst påkørsel og knivstikkeri: 22-årig overfaldet af flere mænd

Annonce