Annonce
Sport

Odenses modstander frasiger sig hjemmebane i CL-playoff

Ulrik Kirkely har endelig fået afklaring på, hvordan Odenses Champions League-playoffkampe mod Vipers skal afvikles. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Vipers Kristiansand har accepteret at spille begge Champions League-kampe mod Odense Håndbold på dansk grund.

Odense Håndbold får dansk grund under fødderne i begge ottendedelsfinaler mod norske Vipers Kristiansand i Champions League.

De strikse norske indrejseregler betyder nemlig, at Odense-spillerne ikke kan rejse ind i Norge til den første kamp, hvor Vipers på papiret har fordel af hjemmebane.

I stedet har nordmændene accepteret at spille begge kampe i Danmark og har udpeget IBF Arena i Ikast som deres nye "hjemmebane".

Det skriver Odense Håndbold på sin hjemmeside.

Første kamp skal spilles i Ikast 7. marts, mens returkampen som planlagt afvikles i Odense en uge senere.

Odenses træner, Ulrik Kirkely, udtrykte mandag frustration over, at han mindre end en uge før den første kamp var programsat, ikke anede, hvor den skulle afvikles. Og om den overhovedet ville blive spillet.

- Jeg har stor forståelse for coronasituationen. Det tror jeg, vi alle sammen har. Men man bliver nødt til at træffe nogle beslutninger.

- Vi møder jo ikke bare op til en kamp og spiller. Vi planlægger træninger og belastning af spillerne, og det er svært, når man ikke kender terminerne for kampene, sagde Kirkely til TV2 Sport.

Odense sluttede på fjerdepladsen i det indledende gruppespil i Champions League. Nordmændene endte som nummer fem i den anden gruppe.

/ritzau/

Nyheden på Odense Håndbolds hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Coronavirus

Live: Johnson & Johnson genoptager vaccine-udrulning i Europa

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce