Annonce
AGF

Offensiv forstærkning til AGF: Gift Links kan gå direkte ind på holdet

Foto: AGF.dk
AGF præsenterede kort efter slutfløjtet på søndagens kamp mod Esbjerg en ny AGFer: Den 20-årige sydafrikaner Gift Links.
Annonce

FODBOLD: På transfervinduets næstsidste dag - og i kølvandet på søndagens 1-0-sejr på hjemmebane over Esbjerg - har AGF tilført nyt blod til truppen.

På direkte tv kunne klubbens administrerende direktør, Jacob Nielsen, nemlig fortælle, at AGF har skrevet kontrakt med den 20-årige sydafrikaner Gift Links. En spiller, der både kan gøre sig som offensiv midtbane og på kanterne, og som skifter fra Cape Town City i den bedste sydafrikanske liga med øjeblikkelig virkning.

Han har skrevet under på en fem-årig kontrakt med AGF.

Sportschef Peter "PC" Christiansen var ikke til stede på Ceres Park søndag eftermiddag, da han var i Sydafrika for at hente Gift Links, og cheftræner David Nielsen havde ikke lyst til at kommentere på den ny spiller, hvorfor Jacob Nielsen fik tjansen at udtale sig.

- Han har primært spillet på kanten og er en kreativ forstærkning. Han kan lidt noget andet end dem, vi har. Han er en god dribler. Han er uomtvisteligt et talent, som vi har investeret i for de næste fem år, sagde Nielsen.

- I århusiansk målestok vil jeg kalde ham for en pænt dyr spiller, og derfor har vi også lavet en langsigtet plan med ham. Han er ikke købt som et talent. Han vil kunne spille med det samme, det er han købt ind til. Men i kraft af sin alder er han selvfølgelig også en mand, der er købt ind til fremtiden, kom det fra AGFs administrerende direktør.

Gift Links er en del af det sydafrikanske U23-landshold og har også været omkring A-landsholdet. Han har tidligere også begået sig i den egyptiske liga, hvor han var lejet ud til Pyramids FC. I sidste sæson scorede han fem gange og lagde op til tre mål i 25 kampe for Cape Town City.

Han får trøje nummer 11 i AGF, og tiltræder med udgangen af denne landskampspause, da han er udtaget til U23-landsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Østjylland

Amerikanske tilstande i Odder

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Aarhus

Klasse på Viby Gymnasium sendt hjem for anden gang: Corona slår til igen

Annonce