Annonce
Skanderborg Håndbold

Offensiv topkvalitet: Skanderborg henter overbevisende sejr i powerkamp

Marcus Mørk var flyvende i første halvleg og scorede på samtlige af sine fem forsøg. Foto: Ole Nielsen.
De grønblusede besvæger sig med sejren ind i top otte.
Annonce

HÅNDBOLD: Skanderborg skulle løfte sig fra den afgrund, der kom efter den frygtelige indsats mod TTH.

Og det gjorde de med en fremragende første halvleg, der reelt set sikrede sejren. Skanderborg tager de vigtige to point mod Fredericia med en sejr på 37-25.

Det startede ellers dårligt, for i de første ti minutter formåede Skanderborg blot at score en enkelt gang på det, der lignede en brandvarm Emil Tellerup i Fredericia-målet. Men efter en timeout gik Tellerup fra varm til iskold, og det var ligesom om, han overleverede sine redninger til Kristoffer Laursen i den anden ende. "Borgmesteren" havde en redningsprocent på 52 efter første halvleg, hvilket var kraftigt medvirkende til, at de grønblusede kunne være foran med syv scoringer efter 30 minutter.

Kristoffer Laursen sluttede med en glimrende redningsprocent på 41.

For skytterne blev Marcus Mørk Skanderborgs og kampens topscorer med syv mål. Kristian Stoklund blev Fredericias topscorer med fem mål.

I anden halvleg fortsatte powerhåndbolden mellem to hold, der hver især nyder at sætte tempo i kampene med hurtigt afleveringsspil. Fredericia dækkede dog dårligt op og lod Skanderborg komme til alt for mange store chancer. Derfor vandt Skanderborg også anden halvleg uden problemer.

Skanderborg kravler med sejren op på en syvendeplads og overhaler både GOG og Mors-Thy. Sidstnævnte venter dog allerede torsdag på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce