Annonce
AGF

Officielt: Mustapha Bundu er tilbage i AGF

AGF's Mustapha Bundu har scoret til 2-0 i 3F Superligakampen mellem AGF og AC Horsens på Ceres Park i Aarhus , mandag 19. august 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
For lidt over et år siden forlod Mustapha Bundu AGF til fordel for belgiske Anderlecht, men nu er kantspilleren tilbage i Aarhus. På transfervinduets sidste dag har AGF nemlig hentet sierraleoneren tilbage til klubben.

FODBOLD: 389 dage. Så længe gik der, fra Mustapha Bundu satte sin underskrift på en aftale med belgiske Anderlecht, til han vendte tilbage til Fredensvang.

Tirsdag blev det nemlig officielt, at den sierraleonske kantspiller er tilbage i det århusianske efter et fejlslagent ophold i Belgien.

AGF har sikret sig den stærke fløjspiller, der vender tilbage til klubben, hvor han allerede har spillet 109 kampe og scoret 21 mål.

Annonce

Det bliver på et års lejeaftale, som desuden også giver AGF en købsoption på den hurtige og målfarlige kant.

Stor profil i Superligaen

Efter et skidt første halvår i Anderlecht, hvor det blot blev til ni optrædener, rejste Mustapha Bundu i januar tilbage til Superligaen.

Her tilbragte han et halvt år i FC København, men heller ikke her kunne den efterhånden 24-årige offensivspiller genskabe den succes, han havde i AGF-trøjen.

Vi har ledt efter en offensiv tilføjelse til vores hold med fart og gennembrudskraft, og det har vi nu fået i Bundu, der kommer til os i form fra den belgiske opstart og klar til at byde sig til - så vi glæder os til at se ham igen i AGF.

Stig Inge Bjørnebye, sportschef i AGF

For i det århusianske var fløjspilleren nemlig en stor profil i Superligaen. I sin seneste sæson på Ceres Park blev det således til otte scoringer og ni oplæg i Superligaen. Altså i alt 17 direkte involveringer i mål, hvilket kun fem spillere - herunder holdkammerat Patrick Mortensen - formåede at gøre bedre.

- Det er det rette tidspunkt for mig til at komme tilbage og få en frisk start et velkendt sted. Alle ved, hvor meget AGF betyder for mig og hvad klubben har gjort for mig og min karriere. Så da muligheden opstod var jeg slet ikke i tvivl, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, fortæller Mustapha Bundu på klubbens hjemmeside.

AGF møder 12. september Vejle på hjemmebane, og her får Mustapha Bundu altså første mulighed for at gøre comeback på David Nielsens AGF-mandskab, der ellers har fået en skidt start på sæsonen.

Annonce
Kultur For abonnenter

Passionerede fugleentusiaster danner rammen om fortælling om frihed: En stork flyver ikke pludselig til Færøerne, fordi den har lyst

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antal corona-indlagte falder til det laveste siden først i august - yderligere fire er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Se alle billederne: Så slidt er byens engang flotteste 'dame' i dag - men en opfriskning er på vej

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: En retro-oplevelse med en wienerschnitzel på størrelse og tykkelse med et dameblad

Alarm 112

Røver truede sig til penge ved 7Eleven: Stak af inden politiet dukkede op

AGF

David Nielsen hylder modstander efter pokalsejr: - Jeg får kuldegysninger over en fodboldklub som Frem

Aarhus

Sprayede maling i hovedet på lokomotivfører: Ung graffitimaler taget på fersk gerning på Aarhus H

Aarhus For abonnenter

Truels og Emil skal begge opereres: Den ene er indkaldt til undersøgelse om næsten tre år - den anden om syv år

AGF

Se højdepunkterne: AGF går videre i pokalen på tre et halvt gyldne minutter

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sport

Trøjborgs pølsevogn er blevet til kaffebar: I begyndelsen hadede de nye ejere hinanden, nu vil de hygge om Aarhus' bohemekvarter

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

AGF

Reportage fra et vindblæst Valby Stadion: Der var ild i de store pinde og i særdeleshed i Oliver Lund, da AGF røg videre i pokalen

Aarhus For abonnenter

Trængslen vokser på Brabrandstien: Så mange alvorlige uheld er der sket de seneste tre år

Aarhus

Galophest er folkeeje i Aarhus: 130 ejere og Karin Salling spiller en rolle i eventyret

Annonce