Annonce
Aarhus For abonnenter

Oldemors enestående sovs blev kokkens skæbne

Kok på Restaurant Pondus Emil Petersen elsker at eksperimentere med friske råvarer for at skabe moderne retter med tråde til det danske køkken. Foto: Axel Schütt
Emil Petersen vidste fra en tidlig alder, at det var kokkevejen han skulle gå. En vej, som blandt andet har budt på opstart af restaurant og cocktailbar, tjans som køkkenchef samt traditionelt fransk mad i selskab med Prins Henrik på Kongeskibet Dannebrog. Nu er han kok på Restaurant Pondus, hvor det store fokus på friske, økologiske råvarer er lige i hans smag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Annonce