Annonce
Aarhus For abonnenter

Oldemors enestående sovs blev kokkens skæbne

Kok på Restaurant Pondus Emil Petersen elsker at eksperimentere med friske råvarer for at skabe moderne retter med tråde til det danske køkken. Foto: Axel Schütt
Emil Petersen vidste fra en tidlig alder, at det var kokkevejen han skulle gå. En vej, som blandt andet har budt på opstart af restaurant og cocktailbar, tjans som køkkenchef samt traditionelt fransk mad i selskab med Prins Henrik på Kongeskibet Dannebrog. Nu er han kok på Restaurant Pondus, hvor det store fokus på friske, økologiske råvarer er lige i hans smag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ceres Park godkendt til tilskuere efter nye corona-regler: Billetsalget til FCK-kampen er i gang

Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Aarhus

Har du oplevet ballade, hærværk eller bilræs?: Borgermøde om problemerne på Aarhus Ø

Annonce