Annonce
Sport

Olesen kan få comeback i stjernebesat Himmerland-turnering

Peter Cziborra/Ritzau Scanpix
Thorbjørn Olesen er blandt stjernerne, der har intention om at deltage i uofficielt DM for professionelle.

Mens European Tour og PGA Tour fortsat ligger stille på grund af coronapandemien, er der udsigt til topgolf med en række danske stjernenavne allerede i juni.

Således samler Ecco Tour Danmarks bedste spillere til en invitationsturnering i Himmerland, der bliver et uofficielt DM for professionelle.

Turneringen, der har navnet Jyske Bank Danish PGA Championship, skal spilles fra 24. til 26. juni.

Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Anders Hansen, Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen, brødrene Rasmus og Nicolai Højgaard, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen er blandt navnene på startlisten.

- De har alle givet tilsagn om, at de gerne vil deltage, siger Ecco Tour-ejer Flemming Astrup.

Han tilføjer dog, at der er et forbehold ved fire spillere, der bor i udlandet.

Det drejer sig om Lucas Bjerregaard, der bor i Monaco, Anders Hansen, bosat i Malaga, samt Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen, der begge bor i London.

- De kan sagtens komme til Danmark, men vi skal se på mulige restriktioner, eksempelvis om de skal i karantæne. Men de har alle intentioner om at komme, siger Flemming Astrup.

For Thorbjørn Olesens vedkommende kan der være tale om den første turnering siden juli sidste år.

Han er suspenderet fra European Tour og PGA-turneringer, så længe hans retssag, hvor han er tiltalt for berøring af seksuel karakter uden samtykke samt beruselse på et fly, kører.

- Alle ved, at han har en verserende sag, men jeg ser intet problem i, at han deltager i en invitationsturnering. Han er 100 procent velkommen. Hvis ikke han skulle være velkommen i Danmark, hvor skulle han så være det?

- Selvfølgelig var der overvejelser, men de var ikke lange. Jeg har snakket med resten af Ecco Tour om det og sponsorerne, og alle var enige og gav "thumbs up", fortæller Flemming Astrup.

Han ser frem til at kunne samle det stærke felt.

- Jeg fik idéen, da coronahelvede var på sit højeste, og kontaktede så alle spillere, og alle syntes om idéen. Det vil være et historisk stærkt rent dansk felt, og den mulighed vil nok aldrig komme igen.

- Det vil næsten være for meget af det gode, hvis alle kommer, men mindre kan også gøre det. Selv uden de fire forbehold vil det være et fantastisk felt, lyder det fra Astrup.

/ritzau/

Den foreløbige startliste på Ecco Tours hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Annonce