Annonce
Viborg HK

Ombejlet landsholdspiller forlænger sin kontrakt: - Hun er en komplet spiller

Kristina Jørgensen forlænger sin aftale med Viborg HK frem til sommeren 2022. Arkivfoto: Morten Pedersen
Der har øjensynligt været interesse fra flere andre klubber, men Kristina Jørgensen bliver i Viborg HK frem til sommeren 2022.

Viborg: Der er gode nyheder - og så er der rigtig gode nyheder.

Fredag aften kunne Viborg HK byde ind med en af den slags nyheder, som formentlig for de rigtig brede smil til at brede sig på alle med grønne hjerter.

Det er nemlig lykkedes Viborg HK at forlænge aftalen med profilen Kristina Jørgensen frem til sommeren 2022, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Der er flere grunde til, jeg forlænger med Viborg HK. Jeg føler, at jeg har udviklet mig de sidste to år og kan fortsætte min udvikling i klubben da alt omkring holdet fungerer. Det er lige fra den fysiske træning, til fysioterapi og træningsmiljø. Der er ikke noget at klage over, og jeg føler, jeg kan udvikle mig yderligere og hjælpe med til, at Viborg HK bliver en topklub igen. De ambitioner mærker jeg også fra klubbens side, og jeg glæder mig til fortsat at være en del af det arbejde der ligger i at komme til tops, fortæller Kristina Jørgensen i en pressemeddelelse.

Annonce
Jakob Vestergaard glæder sig over, at det er lykkedes at forlænge aftalen med Kristina Jørgensen. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Vigtig for missionen

Den 21-årige bagspiller har været et af de helt hotte emner i håndbold-Danmark i de seneste uger.

Hendes flotte udvikling hos Viborg HK og på landsholdet har nemlig betydet, at flere andre klubber angiveligt har haft hende på radaren.

- Kristina Jørgensen er fremtidens spiller og har allerede nu stor betydning for Viborg HK og det danske landshold. Den betydning vil kun blive større jo mere erfaring hun tillægger sig, og derfor er det også vigtigt for os som klub at bevare hende i truppen. Vi vil til tops i dansk og international håndbold, og skal vi det, er det nødvendigt at have en spiller som Kristina i truppen, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Spillemæssigt har Kristina Jørgensen i denne sæson været det helt store trækdyr blandt markspillerne, hvor hun har været en ledestjerne både offensivt og defensivt.

Og cheftræner Jakob Vestergaard ser da også meget frem til at fortsætte med Kristina Jørgensen som en vigtig spiller på holdet.

- Kris er en hamrendedygtig håndboldspiller, som har nogle lederkvaliteter, som vi tror, vi kan bygge holdet op omkring. Hun er en komplet spiller, der spiller begge veje.

- Hun har en fantastisk træningsmoral og vindermentalitet som kan trække holdet i en positiv retning. Det er der ikke så mange spillere, der kan - særligt ikke i den alder, Kristina har. Hun er om nogen en vinder, der vil vinde i alt. Om det er sten-saks-papir, fodbold under opvarmning eller en håndboldkamp, så går Jørgensen all-in. Derfor er det også med stor tilfredshed, at vi har forlænget aftalen med hende, siger cheftræneren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce