Annonce
Østjylland

Omkommet ægtepar blev bisat sammen

Ina Marie og Mikkel Skjerning Gensø fulgtes ad til det sidste. Tirsdag blev ægteparret stedt til hvile på Nordre Kirikegård efter en fælles bisættelse. Arkivfoto
Familie og nære venner sagde tirsdag et sidste farvel Ina Marie og Mikkel Skjerning Gensø.
Annonce

Horsens: Det horsensianske ægtepar Ina Marie og Mikkel Skjerning Gensø, som tidligere i år var ombord på et fly, der styrtede på limfjordsøen Fur, er blevet bisat sammen.

Familie til de omkomne oplyser, at der tirsdag - efter en ceremoni i Vor Frelsers Kirke i Horsens - skete en fælles urne-nedsættelse for parret på Nordre Kirkegård, hvor pårørende og nærmeste venner deltog.

Med bisættelsen afsluttedes et langt forløb, der tragisk tog sin begyndelse 30. august, da Mikkel og Ina Marie Skjerning Gensø sammen med venneparret Jens Rahbek og Marie Borg, ligeledes fra Horsens-området, i et mindre propelfly skulle lette fra flyvepladsen på Fur.

Annonce

Kæmpede for livet i tre måneder

Af endnu uvisse årsager styrtede flyet under take off, og 43-årige Ina Marie Gensø og Marie Borg omkom på stedet.

47-årige Mikkel Skjerning Gensø og Jens Rahbek, som var flyets pilot, overlevede i første omgang og blev hastet fra den lille ø i Limfjorden til Rigshospitalet i København.

Jens Rahbek kunne relativt hurtigt erklæres uden for livsfare, men Mikkel Skjerning Gensøs kvæstelser var så alvorlige, at han måtte forblive indlagt.

Han kæmpede for sit liv i over tre måneder, men 7. december måtte den 47-årige, der som entertainer og tryllekunstner var et kendt og vellidt ansigt i Horsens, give op.

Det afdøde ægtepar efterlader sig tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

AGF

Cheftræneren råbte og sparkede til tingene: Så ingen grund til, at AGF skulle tabe til mestrene

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Annonce