Annonce
Byudvikling

Omkring jul skyder 48 nye boliger op: De første 60 har allerede skrevet sig på ventelisten

Det endnu bare område på Overholmvej kommer inden længe til at huse 48 familier i hver deres nybyggede lejlighed. Foto: Mads Dalegaard
GS Boligudlejning er bogstaveligt talt blevet lagt ned af interessen for at flytte ind i nye lejligheder på Overholmvej, selvom hverken tegninger eller husleje er endeligt på plads endnu.

Hedensted: I en lille rum tid har grunden på hjørnet af Overholmvej og Hedensted Skovvej i Hedensted stået brak, men det varer kun ved et par dage endnu.

I løbet af næste uge påbegynder GS Boligudlejning nemlig byggemodningen til i alt 48 nye boliger, og går alt efter planen, kan første lejer sætte nøglerne i døren allerede inden jul.

Møblerne kan stilles ind i enten enkelt- eller dobbelthuse på 100-120 kvm. Lejlighederne breder sig over tre-fem værelser, som designes med håbet om at kunne lokke en bred palette af familier.

Annonce

- Erfaringsmæssigt ved vi, at det særligt tiltrækker seniorerne, som gerne vil frigive mere tid gennem mindre plads. Men vi laver forskellige størrelser, fordi vi gerne vil have en bred diversitet herude - og for første gang bygger vi også nogle femværelseslejligheder af hensyn til børnefamilierne, siger medejer Christian Skifter.

Firmaet har endnu ikke lagt sig fast på huslejen, ligesom detailtegningerne for området heller ikke har fået sine sidste streger.

Alligevel tyder det allerede nu på, at GS Boligudlejning har ramt plet med projektet. I hvert fald har de første 60 personer skrevet sig på venteliste til lejlighederne, selvom der blot er gjort opmærksom på det gennem et kort opslag på Facebook inden påske.

- Jeg blev ganske enkelt lagt ned, bare på en enkelt lille teaser. Interessen har været helt vild, så jeg er på ingen måde nervøs for, om de alle kan lejes ud, selvom det uden sammenligning er vores største projekt hidtil, siger Christian Skifter.

Gode boliger uden tomgang

Selvom de nye lejligheder ved Overholmvej vil variere i både størrelse og planløsning, kommer de også til at have flere fællestræk.


Hedensted er en lidt mindre by end de to større naboer, og det, tror jeg, mange finder trygt. Derudover har byen rigtig meget at byde på.

Christian Skifter, GS Boligudlejning


I alles carporte bliver der eksempelvis forberedt til opladning af elbiler, og materialevalget ligger en my over, hvad man kan forvente sig af mere klassiske rækkehuse.

- Vi kunne sagtens lave det hele lidt billigere, men vi har den filosofi, at vi kun bygger noget, vi også selv kunne finde på at bo i. På den måde har vi altid nogle af de bedste boliger, hvorfor vi aldrig har oplevet tomgang, siger Christian Skifter.

I forvejen råder GS Boligudlejning over blandt andet 34 lignende lejligheder i  Daugård, 10 dobbelthuse i Løsning samt inden længe i alt 24 boliger i Lindved og Korning. Alt er udlejet.

GS Boligudlejning

Ejes af Christian Skifter og Hans Jørn Gregersen.

Har hovedkontor ved Daugård og har eksisteret siden 2003.

Bygger udelukkende nye lejeboliger, som er at finde i Uldum, Daugård, Lindved, Korning, Kragelund, Øster Snede, Egtved, Brejning, Børkop, Give og Strib.

Annonce

Plads til meget mere

Det er første gang, GS Boligudlejning bygger i Hedensted. Men det bliver ikke nødvendigvis den sidste, selvom der i skrivende stund er hundredvis af nybyggede lejligheder undervejs i postnummer 8722.

Som smørhullet mellem Horsens og Vejle og tæt adgang til både motorveje, togstop, golfbane og strand kan placeringen nemlig ikke findes meget bedre, understreger Christian Skifter.

Han er overbevist om, at der fortsat er behov for endnu flere lejeboliger i området.

- Der er plads til meget mere - og der kommer også meget mere, for Hedensted har rigtig meget at byde på. Der er tale om en boligform, som mange efterspørger, så jeg ser ingen røde lamper, siger Christian Skifter.


I forvejen er boligerne fremtidssikret ved at være superlavenergi - men vi har taget det skridtet videre ved at klargøre til fremtidens elbiler.

Christian Skifter, GS Boligudlejning


Lejlighederne på Overholmvej får adgang til en mindre sø. Foto: Lennart Kjær Schouborg
Annonce
Byudvikling For abonnenter

Dan vil bygge en helt ny by på sine marker: Her kan 3.000-4.000 mennesker få hygge og sundhed for sjælen

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 457 nye smittetilfælde - seks døde

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Er du klar til kaos på Oddervej? Bilisterne må regne med store forsinkelser - men mange kan faktisk helt undgå bilkøerne

AGF For abonnenter

Kommentar: Derfor gør Mustapha Bundu AGF til et helt andet fodboldhold

Aarhus

Se video og billeder: Så flot er havnens nye slæbebåd

Sport

Stor donation skal hjælpe atleter til OL: - Det giver mulighed for en mere professionel tilværelse

Byudvikling

Der skal mere gang i de mindre byer: Rådmand vil have endnu mere byliv i oplandsbyerne

Aarhus For abonnenter

Motorvejstilslutning ved Hørning er en håbløs flaskehals: Når Beder-Beringvejen åbner bliver det endnu værre

Erhverv

600 elever på én adresse: Erhvervsfolk vil styrke byens internationale skole med markant ombygning

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aarhus

Aflyst, forsinket, tom og alt for dyr: Letbanen sætter sindene i kog, men er påstandene korrekte?

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Alarm 112

Dyr skudt med pil i Dyrehaven: - Det kunne godt ligne en 'mørkets gerning'

Danmark For abonnenter

Sygeplejestrejke spænder ben for coronasmittede: Senfølgeramte i Aarhus venter i månedsvis på hjælp

AGF

Efter voldsom ulykke i træningscenter: Spillerforening forventer, at AGF strammer op på sikkerheden

Annonce