Annonce
Aarhus

Omvendt sikkerhed: Hastigheden sættes op ved Mårslet Skole

Beboere klager over at kommunen har fjernet nogle af bumpene pvo Langdalsvej i Brabrand

Trafiksikre Bump, der skal holde hastigheden ned ved indgangen til Mårslet Skole, fjernes til ære for tung trafik- og hastigheden sættes op fra 30 km/t til 50 km/t.

Annonce

Aarhus Kommune drøner i Mårslet den stik modsatte vej af, hvad der normalt er comme il faut i trafiksikkerhedens navn. Trafikbump er blevet fjernet på vejen lige udenfor Mårslet Skole. Samtidig sættes hastigheden op med 20 km/t.

Det fortæller TV 2 Østjylland. Forældre tv-stationen i Skejby har talt med siger, at de slet ikke forstår, at bumpene nu fjernes til ære for den tunge trafik.

Det sker dog for, at busserne får bedre mulighed for at overholde deres køreplaner, når der kommer flere af slagsen, fordi togtrafikken mellem Odder og Aarhus indstilles, når strækningen skal elektrificeres over en årrække.

Busser skal i stedet overtage den kollektive trafik i større stil - og derfor sættes hastigheden på strækningen omkring Mårslet Skole også op fra tilladte 30 km/t til 50 km/t.

Til TV 2 Østjylland siger trafikchef Trine Buus carlsen, at beslutningen foreløbig står ved magt.

»Men vi ser på, hvordan det udvikler sig og vil være lydhøre over for forældrene,« siger afdelingsleder i Center for Byens Anvendelse, Trine Buus Karlsen, til TV 2 Østjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen

Annonce