Annonce
Sport

Onsdagens sport: Aarhus United skal skabe sensationen mod Champions League-mandskab

Da de to hold mødtes første gang i sæsonen, vandt Team Esbjerg kampen med 25-20. Arkivfoto: Kim Haugaard.
Annonce

HÅNDBOLD: I sportsjournalistik bliver de hyperpositive tillægsord ofte slynget om sig på en måde, så det kan risikere at blive uudholdeligt. Men hvis man skal bruge ordet "storfavorit" om et hold, så kan det bruges om Team Esbjerg, der hjemme i Blue Water Dokken møder Aarhus United denne onsdag.

Hvis man er en spillefugl, får man aktuelt en krone i overskud, hvis man spiller 100 kroner på Team Esbjerg, som godt nok har manglet den hollandske stjerne Estavana Polman gennem hele sæsonen, men som stadig er et niveau over de fleste hold i rækken.

Aarhus United kommer samtidig til kampen i en lidt skidt stime, da det blot er blevet til en enkelt sejr i de seneste seks kampe. Den sejr var mod oprykkerne fra Vendsyssel, hvor holdet var i større problemer, end det burde have været.

Det er i den grad David mod Goliat onsdag aften. Men da det opgør fandt sted i Biblen, var det undertippede David, der vandt duellen ved at kaste sten på Goliat. Måske kan Aarhus United gøre det samme - bare med håndbolde.

Onsdagens sport med østjyske hold

  • Team Esbjerg - Aarhus United, Kvindehåndboldligaen, Blue Water Dokken klokken 17:00.
  • Ajax København - Skanderborg Håndbold, Kvindehåndboldligaen, Bavnehøj Arena klokken 19.30.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce