Annonce
Sport

Onsdagens Sport: Bakken Bears træder ind i pokalturneringen

Sidst Bakken Bears spillede mod Svendborg Rabbits gjorde Adama Darboe comeback i klubben med 17 point. Arkivfoto: Kim Haugaard.
Annonce

BASKETBALL: Det er jo ikke ligefrem sådan, at der i de senere år har været meget tvivl om, hvem der ville vinde, når Bakken Bears og Svendborg Rabbits har stået over for hinanden.

Bakken har vundet de seneste 20 (!) kampe mod Svendborg, og bjørnene er da også storfavoritter, når de to hold onsdag aften mødes i Svendborg Idrætscenter i pokalturneringens kvartfinale.

Sidst de to hold mødtes var Svendborg dog bestemt med i kampen, blandt andet på grund af en storspillende Brandon Tabb, der satte 36 point for fynboerne. Alligevel vandt Bakken med 96-87.

Bakken er forsvarende vindere af pokalturneringen, som grundet covid-19 er en smule anderledes i denne sæson. Normalt plejer der at være 12 hold tilbage i pokalturneringen på dette tidspunkt, da både den vestlige og østlige vinder af divisionspokalturneringen også plejer at deltage. Den turnering er dog ikke blevet spillet i år, så det er kun hold fra Basketligaen, der deltager.

Onsdagens kampe med østjyske hold

  • Svendborg Rabbits - Bakken Bears, pokalturneringen i basketball, Svendborg Idrætscenter klokken 19:00. 
  • Bears Academy - Team FOG Næstved, pokalturneringen i basketball, Vejlby-Risskov Hallen klokken 19:00. 
  • Aarhus United - Herning Ikast Håndbold, Håndboldliga kvinder, Ceres Park Hal 1 klokken 18:45
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce