Annonce
forside

Opdateret: 30-årig blev skudt i ryggen under flugt

Politiet efterforsker skudepisoden tirsdag aften i Hasselager som en del af et igangværende opgør. Hvilke grupperinger, der er involveret, ønsker politiet indtil videre ikke at oplyse.

En 30-årig mand blev tirsdag aften ved 19-tiden ramt af skud på Kildeagervej i Hasselager.

HASSELAGER: Den 30-årige mand, der tirsdag aften blev skudt på åben gade i Hasselager, blev ramt i ryggen, da han forsøgte at flygte fra gerningsstedet.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse onsdag formiddag, efter at man har afsluttet de indledende gerningsstedsundersøgelser.

Skuddene faldt ved 19-tiden, oplyser Østjyllands Politi, der klokken 19:04 modtog en anmeldelse om skyderiet via 112.

Skudofferet blev straks kørt til skadestuen, hvor han senere blev meldt uden for livsfare.

I området tæt på gerningsstedet, fandt politiet kort tid efter et muligt flugtkøretøj. Køretøjet er nu i politiets varetægt med henblik på tekniske undersøgelser.

Læs også: Bande-krigen i Aarhus balancerer på en knivsæg

Politiet fastholder fortsat, at skyderiet efterforskes som et internt opgør.

Hvad det konkret betyder, må offentligheden foreløbig vente med at få svar på, for politiet ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

Af hensyn til efterforskningen, som fortsætter onsdag, vil politiet hverken be- eller afkræfte, om episoden er en udløber af den bandekrig, som i øjeblikket florerer i Aarhus.

Som beskrevet i Århus Stiftstidende søndag har måneders optrapning gjort det farligt at færdes visse steder i Aarhus, hvor hævnaktioner med kniv og skydevåben er blevet en del af gamet.

Konflikten bunder i en gnidninger mellem grupperinger fra Rundhøj og Rosenhøj. En konflikt der gennem de seneste måneder er eskaleret så voldsomt, at der har været flere hævnaktioner på åben gade.

Annonce

Grafikken herunder viser de seneste måneders mange sammenstød med våben involveret. Klik på ikonerne for at læse mere om de enkelte episoder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter drama på havnen: Turbåde indstiller al sejlads

Annonce