Annonce
forside

Opdateret: Dykkere og hunde leder efter ung mand ved åen

Den 24-årige Nick Langkjær Hansen er forsvundet efter en bytur i Aarhus. Dykkere er sat i vandet for at lede efter den unge mand. PrivatfotoPrivatfoto/Tobias Heede Niebuhr

En 24-årig studerende fra Horsens er efter en bytur i Aarhus i weekenden forsvundet. Dykkere leder i åen og hunde søger i baggårde.

Dykkere fra brandvæsenets dykkertjeneste leder lige nu i åen ved Europaplads efter den 24-årige mand, der forsvandt efter en bytur i weekenden.

- Hunde søger samtidig i baggårde i området, siger Marianne Morgen, pressekoordinator ved Østjyllands Politi.

Stiften.dk har også talt med flere af mandens studiekammerater, som også forsøger at finde deres kammerat i området, hvor han forsvandt.

I øjeblikket deler flere tusinde mennesker en efterlysning på Facebook. Efterlysningen drejer sig om den 24-årige

Han forsvandt efter en bytur i Aarhus natten mellem lørdag og søndag 29. januar. Venner og familie vil gerne have ham hjem i god behold.

Østjyllands Politi er også gået ind i sagen, efter familien mandag eftermiddag meldte Nick Langkjær Hansen savnet.

Nick Langkjær Hansen var lørdag aften i byen med nogle venner fra Aarhus. De var rundt forskellige steder i Aarhus, og Nick Langkjær Hansen er sidst set på bar Hekkenfeldt i Skolegade kl. 04.47 søndag morgen. Derudover ved politiet, at han forinden kl. 04.30 var på Bar Smil på Åboulevarden.

Hans mobiltelefon er sidste gang gået på en mast på Åboulevarden kl. 04.45. Han havde en aftale om at sove hos en kammerat i Aarhus, men han dukkede ikke op.

Der har senest været kontakt med den unge mand klokken 04.30 i nærheden af Åboulevarden ved Bar Smil, siger Marianne Morgen.

- En veninde går på toilettet, og den forsvundne mand ville vente udenfor. Da veninden kommer tilbage, er han forsvundet. Ingen har siden set noget til ham. Man har sidst kunnet spore hans mobiltelefon som værende aktiv klokken 04.45 ved en mast ved åen, siger Marianne Morgen.

Hun oplyser, at politiet i dets eftersøgning blandt andet har været i Nick Langkjær Hansens lejlighed i Horsens, men der er ikke fundet nogen spor af manden.

- Vi leder fortsat efter ham, og vi er interesseret i at høre fra folk, der eventuelt har set ham, siger Marianne Morgen.

Ifølge opslaget på Facebook var Nick Langkjær Hansen iført følgende påklædning, da han forsvandt natten til søndag under byturen i Aarhus midtby: Sorte sneaks med hvid bund af mærket Adidas NMD., sorte jeans fra JustJunkies, mørkeblå/sort skjorte, lang sort vinterjakke af mærket Fat Mose.

Nick Langkjær Hansen er omkring 1,80 høj og normal af bygning med "kort" mørkt hår . Han har et ar/modermærke ved højre øje.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Byudvikling For abonnenter

Kommunen takker nej til milliongave fra bygherre: Tvivl om juraen nulstiller aftale

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Så faldt dommen i Viby-knivstikkeri: Der var tale om drab - og straffen kunne have været højere

Aarhus For abonnenter

Bag om myten: Er Botanisk Have en voldtægtsmagnet som kvinder bør undgå om natten?

AGF

AGF-duo klar til U21-landsholdet - men Hausner er forbigået

Byudvikling

Der har længe været kaos: Nu lukker stærkt trafikeret vej i fire dage

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Alarm 112

Stak ekskone ned foran søn og datter, men forsvarer afviser manddrab: - Min klient aner ikke, hvad der gik af ham

AGF For abonnenter

David Nielsen fyldte mere på gangene i AGF, end de fleste lige aner - og derfor bliver hverdagen med en ny cheftræner også en helt anden nu for klubben, spillerne og fansene

Alarm 112

Mand fra Vejle nægter kokain-leverancer til Aarhus: Anden mand har fået syv års fængsel i sagen

Aarhus

Ni spørgsmål til viruseksperten om abekopper: Alle over 46 år kan tage det helt roligt

Hylder boykot, men sælger stadig selv Ecco-sko: Nu trækker Niels Flemming Hansen sig som ordfører

Kultur

Varm luft holder Northsides nye vartegn i luften

Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Aarhus

Cocktailnørder vil skabe en stemning af 1920erne i Skolegade: Bar bliver fyldt med velour, farverigt tapet og svedige beats

Annonce