Annonce
Kultur

Opera for de mindste

Operafestivalen Grow Op! var i 2017 den første operafestival i Danmark for børn og unge. Nu vender festivalen tilbage med seks forestillinger og eksperimenter for børn i alderen 0-14 år på programmet. Arkivfoto: Kaare Viemose
Operafestivalen Grow Op! er tilbage i Aarhus.
Annonce

AARHUS: Opera er ikke kun for voksne. Det er festivalen Grow Op! et levende bevis på. Fra torsdag 19. september og frem til og med 22. september vender festivalen tilbage til Aarhus. Sidst var i 2017, hvor festivalen blev taget godt imod af publikum og modtog P2 prisen "Årets Nyskabelse".

Festivalen er klar til at præsentere opera på nye og anderledes måder for børn og unge i alderen 0-14 år. Tilbuddet gælder både institutioner, skoler og familier.

- Festivalens vision er at sprænge rammen og forståelsen af opera som begreb i fællesskab med børn og unge som publikum og aktører. Væk fra idéen om et elitært og voksent dannelsesprojekt og ind i et tværgående oplevelsesformat, hvor alle sanser påvirkes, udtaler Birgitte Holt Nielsen, festivalchef for Grow Op! og børneoperaproducent på Den Jyske Opera.

Festivalen har i år et helt særligt fokus på at skabe oplevelser for børnefamilier med en hel weekend (21.- 22. september) fuld af gratis aktiviteter og overraskelser. Men der er også tilbud til skoler og institutioner i hverdagene.

Billetter til festivalens forestillinger koster 75 kroner for familier, men er gratis for skoler og institutioner.

Grow Op! finder sted på Bora Bora, i Filuren, Musikhuset og Børnekulturhuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Aarhus

Sådan genkender du falske profiler: Gertrud Sørensen fra Elev hedder i virkeligheden Lois McLean og bor i Canada

Annonce