Annonce
Sport

Operation holder Enock Poulsen længere ude end først ventet

Enock Poulsen må fortsat ikke boksetræne efter sin operation i sommer. Den forsvarede EU-mester må kun lave genoptræning indtil han får grønt lys fra lægerne. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Enock Poulsen var udset til at skulle forsvare sin EU-titel i efteråret, men en operation i venstre knæ holder ham ude i længere tid.

BOKSNING: Det skulle have været et hurtigt rutinemæssigt indgreb i det venstre knæ, som kunne gøre Enock Poulsen helt klar til at forsvare sit EU-titel bælte i efteråret. Lægerne fandt imidlertid en smule mere, hvilket har gjort genoptræningen til en længere proces end der først var udsigt til. I hvert fald er dansk boksnings største navn lige nu sendt ud på sidelinjen med et håb om, at han kan genoptage sin boksetræning til oktober.

Den måned, hvor man oprindeligt havde håbet på, at han kunne bokse.

- Vi havde håbet på, at han kunne have bokset i oktober eller november måned, men lige nu er han slet ikke klar til at boksetræne og er fortsat i gang med sin genoptræning, fortæller træner Thomas Povlsen.

Skaden har ingen betydning for Enocks nuværende rangering på ranglisten eller bælte, men pausen betyder, at planerne for en stund er sat på standby.

- Vi håber, at vi kan gå i gang til oktober med at træne, men lige nu kan Enock ikke stå ordentlig på sit ene ben, så vi kan ikke træne med sandsække eller andre ting, siger Thomas Povlsen, der trods den uventede pause, håber, at man har fået fjernet det nødvendige og kan fortsætte arbejdet, når genoptræningen er overstået.

Den 27-årige bokser tager situationen med ro.

- Sådan er det nu engang med skader. Du kan ikke forudsige hvad der vil ske i fremtiden. Sådan var det også, da min skulder i sin tid gik af led. Jeg har prøvet at stå i den her situation før, så jeg forsøger bare at holde motivationen i vejret og arbejde videre. Det er naturligvis hårdt at skulle vente, men jeg koncentrere mig fuldt ud om min genoptræning, siger Enock Poulsen.

Han skal til et nyt tjek med knæet om tre uger og håber herefter at have en ide om hvornår han kan genoptage sin boksetræning og arbejde frem mod et titelforsvar.

- Lige nu kan knæet hverken holde til løb eller cykel med belastning, så jeg arbejder en masse med elastikker og andre øvelser. Jeg arbejder bare frem mod, at de giver mig grønt lys til at give den fuld gas igen, siger Enock.

Den 27-årige bokser blev opereret i sit knæ kort efter han havde sikret sig karrierens første professionelle titel, da han vandt over sin polske modstander Michael Syrowatka med alle tre dommerstemmer.

Det var 11. sejr i 11 kampe, hvilket lige nu sender ham op som nummer 69 på Boxrecs uofficielle liste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Der er noget ravruskende galt: Læserstorm satte avisen på sporet af fejl i corona-udmelding fra Sundhedsstyrelsen

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

AGF For abonnenter

Kampen kort: Når tilskuerne er på plads i Aarhus, ligner AGF et helt andet hold

Annonce