Annonce
Debat

Opfordring til Gellerups forretninger: Forlang en negativ coronatest af kunderne

"Jeg vil opfordre disse forretninger til, at der skal vises negativ coronatest for at komme ind og handle i disse forretninger. Det vil både styrke disse forretninger og sende et godt signal til omverden, at man tager tingene alvorligt", skriver Knud N. Mathiesen. Arkivfoto: Axel Schütt

DEBAT: Jeg prøver igen at opfordre til, at der skal vises negativ coronatest, når man besøger Bazar Vest. Det gælder også de to forretninger, som ligger henholdsvis på Sigridsvej og Holmstrupsgårdsvej.

Jeg vil opfordre disse forretninger til, at der skal vises negativ coronatest for at komme ind og handle i disse forretninger. Det vil både styrke disse forretninger og sende et godt signal til omverden, at man tager tingene alvorligt.


Annonce

Så vil der hurtigt ske en forandring med en nedadgående kurve i hele området, som vil være til glæde for alle og ikke mindst skolebørnene.


Når smittetallet er stigende her i Brabrand Sogn, er det vigtigt at få folk testet. På de lokale teststeder er folk med anden etnisk baggrund i mindretal på trods af, at i Gellerup-området er størstedelen af beboerne med en anden etnisk baggrund. Hvis disse tre forretninger får lavet en frivillig ordning, så man skal vise en negativ coronatest, skal opfordringen også lyde til storcenter City Vest om at gøre det samme.

Det vil være med til at få smitten ned - også når Aarhus Kommune samtidig sætter ekstra testtelte op ved basaren og City Vest, og kommunens folk samtidig er i området for at opfordre til, at man bliver testet. Så vil der hurtigt ske en forandring med en nedadgående kurve i hele området, som vil være til glæde for alle og ikke mindst skolebørnene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce