Annonce
Alarm 112

Opgør i bandemiljøet: Fire mænd tiltalt for drab, drabsforsøg og grov vold

Det er kun to af de tiltalte, der sidder varetægtsfængslet. De to øvrige tiltalte har i flere måneder været efterlyst internationalt. Det drejer sig om Ibrahim Omar (tv), Han er 25 år, 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Den anden efterlyste er Abdallah Ahmad Taha (th), ligeledes 25 år. Han er 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Foto: Østjyllands Politi.

AARHUS: Fire mænd på 22, 25, 25 og 26 år er blevet tiltalt for manddrab, drabsforsøg, grov vold og trusler.

Det hele skal være sket i forbindelse med et bandeopgør, der er kulmineret på en parkeringsplads på Lenesvej i Brabrand i juli 2020.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Annonce

Knivopgør i Brabrand

23. juli 2020 modtog politiet en anmeldelse om, at flere personer var blevet stukket med kniv på en parkeringsplads på Lenevej.

Her fandt betjentene en 42-årig mand, der var blevet stukket med kniv i låret. Han blev efterfølgende erklæret død. På stedet var også en 23-årig mand med knivstik flere steder på kroppen og en 28-årig mand med flere knivstik i benene. En 25-årig mand var derudover blevet slået og sparket flere steder på kroppen.

- De fire mænd er tiltalt for manddrab på den 42-årige mand, forsøg på manddrab på den 23-årige mand samt to tilfælde af grov vold mod den 25-årige og 28-årige mand. De er desuden tiltalt for at have truet alle fire forurettede med en pistol,” siger specialanklager Jesper Rubow i pressemeddelelsen.

Den afdøde og de tiltalte har ifølge Østjyllands Politi relation til hver sin rocker- eller bandegruppering, og opgøret er formentlig resultatet af en uoverensstemmelse i forbindelse med en narkohandel.

Det betyder, at de er tiltalt efter den særlige bandeparagraf i straffeloven, som gør, at straffen potentielt kan forhøjes til det dobbelte af den almindelige strafferamme.

Annonce

To tiltalte er fortsat efterlyst

Politiet har i øjeblikket kun to af mændene - de to på 22 og 26 år - i dets varetægt. De øvrige er varetægtsfængslet in absentia, og de har i månedsvis været efterlyst internationalt.

Østjyllands Politi vil gerne have hjælp til at finde de to mænd, så de kan blive anholdt inden retssagen begynder.

De to mænd er:

- Ibrahim Omar, 25 år, 175 cm høj, almindelig af bygning

- Abdallah Ahmad Taha, 25 år, 190 cm høj, almindelig af bygning

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Hvad blev der af Sculpture by the Sea? Aros-direktør drømmer om igen at vise strandkunst

Annonce