Annonce
Østjylland

Opgiver retssag i sag om vold mod spædbarn

I sommeren 2017 blev en yngre mand fra Kolindområdet varetægtsfængslet i Retten i Randers mistænkt for grov vold mod et lille barn. I den sag har anklagemyndigheden nu opgivet at rejse tiltale og har derfor frafaldet sigtelsen mod manden. Foto: Annelene Petersen

Østjyllands Politi har frafaldet sigtelsen mod yngre mand fra Kolindområdet, der for halvandet år siden sad varetægtsfængslet mistænkt for grov vold mod ni måneder gammel pige.

DJURSLAND: Der bliver ikke rejst tiltale mod en yngre mand fra Kolindområdet, der i juni 2017 sad varetægtsfængslet sigtet for grov vold mod sin ni måneder gamle steddatter, der havde overnattet hos ham.

En CT-scanning på Aarhus Universitetshospital viste, at pigen havde blandt andet et knoglebrud i tindingen. Derudover havde hun muligvis en lille blødning i hjernen, ligesom der var en blødning ved det ene øje og læsioner på store dele af kroppen.

Manden protesterede dengang mod fængslingen og forklarede, at skaderne på den lille pige var sket, fordi han, mens han bar pigen, var gledet i noget legetøj og i faldet havde tabt hende.

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi har nu - efter at sagen har været efterforsket - meddelt, at man frafalder sigtelsen og ikke vil tiltale den yngre mand, fordi man ikke vurderer, at han ved en retssag vil blive fundet skyldig i grov vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce