Annoncørbetalt indhold

Oplev Aarhus nemmere end nogensinde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Aarhus er Danmarks 2. største by efter København. Modsat København kan Aarhus føles som en lille landsby, hvor det kan være nemt at gå rundt til alle mål som man måtte have på sin tur. Hvorimod København er en vaskeægte hovedstad. Afstanden fra de hyggelige gader i Latinerkvarteret til de spændende udstillinger på ARoS, kan virke nem og overkommelig på gåben rundt i Aarhus. Disse korte afstande er ofte en stor styrke ved Aarhus som kulturdestination, men det sker samtidig på bekostning af de mere fjerntliggende besøgsmål som den uendelige bro og Moesgaard Museum, hvor der er behov for anden transport end blot dine ben. Vi bringer derfor her vores bedste anbefalinger til transport gennem en weekend i Aarhus.

Annonce


Frihed på fire hjul

Ønsker I en weekend i Aarhus med den absolutte frihed, ja så vil vi anbefale at I lejer en bil til at komme rundt. Ved at leje en bil til formålet er I ikke begrænset af andres tid, og I skal kun forholde jer til jeres egne ønsker for destinationer og afgange. Vores personlige farvorit inden for emnet “biludlejning Aarhus” må siges at være virksomheden Oscar. Oscar har 10 afdelinger i Aarhus og tilbyder priser helt ned til 249,- pr. dag. Det kan ikke gøres meget billigere, for selv at have friheden til at kunne bestemme, om man vil have 2 eller 7 timer på Moesgaard Museum.


Find din indre Bjarne Riis frem

Aarhus er i sandhed en cyklernes by. Bevæger man sig rundt i bybilledet, så skal man ikke kigge ret meget rundt, før at man bliver opmærksom på alle de universitetsstuderende, som har cyklen som deres foretrukne transportmiddel. Har man muligheden for at medbringe sin egen cykel, vil dette være en oplagt mulighed for at opleve Aarhus på en god måde. Modsat hvis man lejer en bil, bør man dog her være opmærksom på vejrudsigten og det faktum at Aarhus er en by fyldt med bakker.


“Hjulene på bussen drejer rundt…” 

Aarhus har generelt virkelig gode muligheder for brug af offentlig transport. Både busser, tog og den berømte letbane gør det muligt at komme fra A til B på næsten ingen tid. Med et Rejsekort og et skarpt overblik over rejseplanen, kan dette altså være fordelagtig måde at komme rundt i hele Aarhus på. Her skal I dog være opmærksom på diverse afgange; når man ikke bussen, ja så kan det være en kold fornøjelse at vente på den næste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.