Annonce
Kultur

Oplev fremtidens animatorer i Filmbyen

Publikum kan opleve smagsprøver på både VR-oplevelser og animerede kortfilm, når afgangselever fra The Animation Workshop viser deres bachelorprojekter i Filmby Aarhus. PR-foto
Annonce

AARHUS: Et nyt kuld studerende er klar til at flyve fra reden efter tre et halvt år på uddannelsen Animation på The Animation Workshop VIA University College i Viborg.

Torsdag 23. januar kan man opleve deres afgangsprojekter i Filmby Aarhus klokken 18.

- Dimittenderne fra bacheloruddannelsen i animation 2020 har alle udforsket et bredt spænd af medier, værktøjer og teknikker, der har skabt nogle eventyrlige og kreative projekter. Vi glæder os til at se, hvordan projekterne vil blive modtaget, og hvad dimittenderne vil skabe i fremtiden, siger Michelle Nardone, studieleder ved The Animation Workshop i en pressemeddelelse. International og national succes

Publikum kan opleve et 2d side-scroller videospil, "Path of the Sramana", en real-time render film, "The Artificial Condition", den en videnskabelige dokumentar, "Birdinos" og VR-oplevelsen "Amends". De vil blive vist sammen med en 3d animeret kortfilm, "Hvor træerne blokerer for lyset", og to 2d animerede film "Præstebørn" og "Shergar".

Bachelorprojekterne vil efterfølgende blive vist ved internationale festivaler og vil senere få præmiere på Vimeo, YouTube og andre platforme.

Det er ikke muligt at booke pladsbilletter på forhånd, da de gives ved først til mølle-princippet, men der plejer at blive plads til alle, oplyser Michelle Nardone.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-smitte og fester med høj musik: Politiet fortsætter øget patruljering og tilsyn

Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Annonce