Annoncørbetalt indhold

Oplevelser nær Aarhus - hvor skal turen gå hen?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er både dyrt og besværligt at eje en bil, når man bor i en stor by som Aarhus. Man kan bruge mange timer på at køre byen tyndt for at finde en parkeringsplads, og hvis det lykkes, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse for pengepungen. En cykel er derfor de flestes foretrukne transportmiddel, men dog er der grænser for, hvor langt man gider at cykle, hvis man gerne vil ud og opleve noget andet end det, Aarhus midtby kan tilbyde.


Annonce

Har du brug for luftforandring, og trænger du til at komme ud og se noget nyt? Så kan Gomore.dk være din redning. Gomore.dk er et firma, der tilbyder biludlejning Aarhus, og med hjælp fra deres online service kan du nemt og hurtigt finde en lejebil nær dig. Her kan du billigt leje en privatpersons bil, der alligevel holder stiller i Aarhus’ gader, hvad enten du skal bruge en bil i en ellere flere dage. Lej en bil og få nogle oplevelser uden for Aarhus’ byskilt. Og er du i tvivl om, hvor turen skal gå hen, så læs med her.


Lej en bil og tag på sommerhustur på Djursland

Hvis du gerne vil leje en bil i nogle dage, kan du med fordel sætte kurs mod Djursland. Djursland har en storslået natur, og er tæt på nogle af Danmarks bedste attraktioner. Oplevelser er der nok af, og der er mange muligheder for at leje et sommerhus, tæt på både strand og natur. Hvis i lejer et sommerhus, kan i fordel besøge Mols Bjerge, der er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, mange vandrestier og et rigt dyreliv. Vil du gerne være tæt på naturen, men også bo i en by, så er feriebyen Ebeltoft den perfekte destination at køre til. Den ligger omkring en halv times kørsel fra Aarhus, og her er der både butikker, spisesteder og strande samt mulighed for kulturelle oplevelser - du kan blandt andet besøge Glasmuseet eller skibet Fregatten Jylland, der ligger i Ebeltoft Vig.


Randers Regnskov 

Vil du gerne på dagstur, så er Randers Regnskov en perfekt attraktion at besøge. Her kan du besøge regnskovens dyr og planter under de tre store kupler, nær Randers centrum. Der er regnskovmiljøer fra tre forskellige kontinenter og over 250 forskellige dyrearter. Her kan du få en tropisk oplevelse omringet af kæmpe vandfald, fantastiske planter og fritlevende dyr, blot en halv times kørsel fra Aarhus i bil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.