Annonce
Skanderborg

Oprydning af årets Smukfest er igang: Se de vilde billeder her

Der er ikke meget Kærlighed over dette skraldeoverflod. Foto: Jens Thaysen
Årets Smukfest er forbi, og dét kalder på oprydning. Det står ikke så slemt til som normalt, men der er stadig mange efterladte ting rundt omkring.

AARHUS: Oprydningsarbejdet af årets Smukfest er i gang. Generelt set er de unge blevet bedre til at rydde op efter sig selv, men der er stadig visse områder, hvor det er ét stort overflod af efterladte ting - for eksempel ved campingområdet Kærligheden.

I nedenstående galleri kan du se billeder fra oprydningsarbejdet ved Kærligheden og i festivalområdet.

Annonce
Et par Björn Borg-sko skulle ikke med hjem. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce