Annonce
Aarhus

Oprydningsarbejde efter brændende lastbil: Djurslandsmotorvejener fortsat spærret - kør alternative ruter

Der er torsdag eftermiddag udbrudt brand i en lastbil på Djurslandsmotorvejen. Der er derfor kø og forlænget rejsetid. En røgsøjle kan ses flere kilometer væk. Privatfoto

AARHUS: Der er i øjeblikket brand i en lastbil på Djurslandsmotorvejen.

Der er derfor store trafikale problemer på rute 15 Djurslandsmotorvejen.

Begge retninger var egentlig blevet åbnet, men klokken 17.20 er der igen spærret på rute 15 Djurslandsmotorvejen mellem motorvejskryds Aarhus N og frakørsel 19b i østgående retning på grund af slukningsarbejdet, oplyser Vejdirektoratet. Tilkørslerne til Djurslandsmotorvejen er også spærret.

Der er kø på E45 i både nordgående og sydgående retning.

Begge retninger blev spærret omkring klokken 16.45, men blev genåbnet klokken 17.00. Nu er østgående retning så igen spærret.

Østjyllands Politi oplyser, at det vil tage minimum en time at slukke branden i lastbilen. Bilister kan se en stor røgsøjle. Den har kunnet ses op mod 20 kilometer væk.

På grund af branden er der kø, og det giver også store problemer på E45. Vejdirektoratet opfordrer til, at man lader være med at køre ind på Djurslandsmotorvejen og i stedet finder alternative ruter. Østyjllands Politi opfordrer bilister til at søge mod afkørsel 44/Ødum og rute 587 herefter rute 180 mod Randers eller Aarhus. Eller fortsætte ad 587 mod Løgten.

Vagtchefen hos Østjyllands Politi oplyser, at der ikke er nogen tilskadekomne, og at man fortsat ikke ved, hvad årsagen til branden er.

Opdateres

Bilister på Djurslandsmotorvejen vil i øjeblikket kunne se en stor røgsøjle. Der er er brand i en lastbil. Politi og redning er på stedet. Bilister skal forvente kø. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce