Annonce
Debat

Opsang til Forsvaret: Her plejer man da at kunne tåle en hård og klar tone

"Der skal lyde en stor tak til forsvarsminister Trine Bramsen for at få sparket godt og grundig til Forsvaret", skriver Finn Raunsbæk. Arkivfoto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

DEBAT: Der skal lyde en stor tak til forsvarsminister Trine Bramsen for at få sparket godt og grundig til Forsvaret.

Den tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen sad godt og tungt på hænderne og lod som ingenting, selv om skandalerne føg om ørerne på ham. Man havde næsten på fornemmelsen, at det var en retrætepost, han havde fået efter sine mange år i Finansministeriet. Derfor er det ikke ok, at han løber fra sit ansvar.


Annonce

Man er da normalt ikke så ømskindet i Forsvaret, fordi ministeren råber vagt i gevær. Der er normalt en hård og klar tone i Forsvaret.


Så godt, at forsvarsminister Trine Bramsen ikke lader sig kyse af gamle officerer med høj rang og stjerner på skuldrene, der sidder og varmer sæderne samt flytter papirerne fra bord til bord.

Selv officernes fagforening hælder vand ud af ørerne, fordi tonen er blevet lidt stejl. Man er da normalt ikke så ømskindet i Forsvaret, fordi ministeren råber vagt i gevær. Der er normalt en hård og klar tone i Forsvaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce