Annonce
Mad og drikke

Opskrift: Nem petit four til brylluppet

Små nemme pitit fours, som du kan lave hjemme. Foto: Jens Thaysen
Annonce

Mazarinbund

Det skal du bruge

250 g marcipan 250 g sukker 250 g smør 210 g æg (ca. tre store æg) 50 g mel

Sådan gør du: Marcipan og sukker blandes i en røremaskine, til du har en jævn masse uden klumper. Bland smørret i lidt ad gangen, men ikke så langsomt, at der piskes luft i blandingen. Herefter kommes ægget i lidt ad gangen. Igen ikke for langsomt. Til sidst blandes mel i. Dejen sprøjtes i forme og bages ved 175 grader, til bundene er gyldne. Når bundene er afkølede, tages de ud af formen

Bergamotteganache (laves dagen før)

Det skal du bruge:

650 g hvid chokolade 3 dl fløde 150 g bergamottepuré (kan skiftes ud med anden frugt som passionsfrugt eller mango)

Sådan gør du:

Smelt den hvide chokolade over et vandbad. Bland fløde og bergamottepuré i en gryde og kog det op. Hæld fløde-frugt-blandingen over den smeltede chokolade og bland sammen, til den har en ensartet konsistens. Ganachen kommes på sprøjtepose og lægges på køl natten over.

Sådan samler du kagen: Ganachen tages ud af køleskabet i god tid, så den er blød nok til at sprøjte ud. Sprøjt en pæn roset på hver lille mazarinkage og pynt eventuelt med hakkede pistacienødder eller frysertørret hindbær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce