Annoncørbetalt indhold

Optimér arbejdsgangen med Microsoft-produkter til erhverv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Microsoft Surface er i nogles øjne fremtiden inden for mobile arbejdsstationer. Argumenter herfor tæller, at Surface-bærbare og Surface Go-tablets efter sigende øger medarbejderes produktivitet, giver flere muligheder for kreativ udfoldelse og gør begge dele til få penge. Du, der har forkærlighed for Microsofts produkter, får her fantastiske arbejdsredskaber i hænde.


Annonce

Surface-computere er nemme at have med på farten

Surface-produkter fra Microsoft er som oftest nemme at have med på farten. Undtagelser tæller deres kraftige Surface Studio-model med excellent grafik, avanceret touchskærm og veldesignet brugergrænseflade, hvor du aldrig får svært ved at gå fra fx redigering af video til streaming. Microsoft Surface Hub-skærme er en anden undtagelse – perfekte til videomøder.

Leder du efter computere/skærme, der fungerer godt med Microsoft-services, så tjek Surface.


Skaf et eksternt kamera til at brillere ved videomøder

Husk i øvrigt at handle tilbehør til dine Surface-computere, hvis du alligevel er i gang med at fylde kontoret op med ny it. LifeCam-webkameraer giver professionel billedkvalitet, når du deltager i virtuelle møder. Står du uden en computer med godt indbygget kamera, bliver et eksternt webcam en livredder. Og trådløse mus og skriveborde øger bekvemmelighed meget.


Office 365 kører som smurt på Microsoft Surface-produkter

Siden du alligevel vælger at få Microsofts hardware ind i virksomheden, kan du også tilvælge noget af deres software. Hvis du ikke allerede bruger Microsoft Teams til at koordinere arbejde, kan du give programmet en chance nu. Office 365 til erhverv giver det sig selv, at du abonnerer på, og det bliver netop fremhævet, at pakkens programmer kører godt på Surface.


Konfiguration sker nemt over Windows Autopilot

Når du udruller den store fornyelse på kontoret med masser af nye computere, behøver du ved Microsoft ikke frygte for, at konfiguration tager en evighed. Dette da du ved at anvende Windows Autopilot kan sikre, at computeren selv tager hånd om alt, hvad angår at hente en brugers data ned på computeren, når blot at din medarbejder bruger sit login en enkelt gang.


Find Microsoft-løsninger til erhverv i dag for ny it-infrastruktur

Microsoft-produkter er værd at overveje til erhvervsbrug, hvis du tør bruge ressourcerne på at kombinere deres mange hardware- og softwareløsninger. Får du en effektiv it-infrastruktur op at stå med Microsoft-computere og -programmer som kerne, har du et godt udgangspunkt for at optimere arbejdsgangen i din virksomhed og sikre et stabilt, delt flow af informationer.

Lad derfor ikke teknologierne vente på dig – find nye Microsoft-løsninger til erhverv i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.