Annonce
Aarhus

Orange jul: DSB kører julen hjem med 80.000 billige billetter

Julen er en travl tid for DSB. Arkivfoto: Kim Haugaard

AARHUS: Det er langt fra alle, der gider holde på motorvejene og dytte af alle de andre bilister, når turen går mod julefest og juleferie.

En måde at undgå julestressen er ved at sætte sig mageligt til rette i et tog og lade DSB fragte dig, din familie og julegaverne hen til hvor julefesten skal holdes. Den måde er der hvert år flere hundred tusinde, der benytter sig af, og de - der er hurtigt ude - kan ovenikøbet komme af sted for en forholdsvis billig pris. DSB har nemlig sat ikke færre end 80.000 orange billetter til salg i forbindelse med julen.

Ifølge informationschef hos DSB Tony Bispeskov er der allerede godt gang i salget af billetter til juletogene.

- Det er nu, hvis man skal sikre sig en plads i toget, og det gælder både de - der skal på tværs af landet, og de - der kun skal med på en kortere strækning. Og det er stadig muligt at købe billige billetter på mange afgange.

Annonce

Ekstra julehjælp på stationen

Juleaften falder i år på en tirsdag. Det giver mulighed for at fordele udrejsen mellem 21., 22. og 23. december.

- 23. december bliver den store rejsedag, men fordi trafikken fordeler sig over flere dage, forventer vi, at trafikken komme til at glide, forklarer Tony Bispeskov.

DSB har i anledningen af julen indkaldt ekstra mandskab, der skal fungere som julehjælpere på de store stationer - heriblandt Aarhus H.

Travlheden i togene vender tilbage 26. og 27. december, der traditionelt er de store hjemrejsedage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Psykolog om efterladte børn: De vil føle sig fortabt

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce