Annonce
Sport

Oscar Scott Carl fik kuldegysninger

Han gjorde sin entré til store klapsalver efter 86 minutter.

Annonce

Navnet er Oscar Scott Carl, han er en flakkende type med sine forcer i det offensive, og han træner ikke fast med førsteholdstruppen endnu. Men ind på banen til sin officielle AGF-debut, det kom han, og det var stort for den unge angriber.

»Der gik et gys igennem mig, da jeg kom ind. Det var så stort. Og så med en 4-0 sejr, så kan det jo ikke blive meget bedre,« sagde Oscar Scott Carl, der er et produkt af talentarbejdet i AGF. Han var dog tæt på at forlade klubben forrige sommer, men da han fik muligheden for at spille et ekstra år som U19-spiller tog han chancen, og torsdag aften fik han altså belønningen med sit indhop mod Vejle.

Lige nu er målet dog ikke, at der skal flere minutter i benene på førsteholdet, han siger selvfølgelig ikke nej, hvis chancen byder sig, men det handler om at blive bedre på træningsbanen.

»Mit kortsigtede mål er at komme til at træne fast med førsteholdet, og så må jeg tager de minutter, som jeg kan komme i nærheden af, for jeg nyder det bare,« sagde Oscar Scott Carl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Bandekonflikt ulmer igen i Aarhus: 23-årig sigtet efter bandeparagraf

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Annonce