Annonce
Aarhus

Ove Christensen ny træner i Viborg

59-årige Ove Christensen på pressemødet hos SAS Liga-klubben Randers FC onsdag den 7. oktober. Ove Christensen, har underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen, og ser frem til udfordringen i Randers. (Foto: Richard Sylvestersen/Scanpix 2009)

Ove Christensen skal føre Viborg FF tilbage til toppen af dansk fodbold.

Annonce

Der var ingen kaniner i hatten, da Viborg FF-direktør Morten Jensen onsdag var i spidsen for pressemødet i Viborg Lounge.

Hovedpunktet på dagsordenen var præsentationen af den nye cheftræner, og det blev ikke overraskende Ove Christensen, som vender tilbage til VFF, hvor han har været to gange tidligere. Ove Christense var cheftræner i Randers FC fra 2009 til 2011.

Han blev modtaget med klapsalver fra mange af de mellem 150 og 200 fremmødte.

»Tak for velkomsten. Jeg har glædet mig til at vende tilbage. Jeg er glad for at se jer, og jeg er glad for at vende tilbage til en fantastisk klub i en fantastisk by,« sagde Ove Christensen ved præsentationen.

»Der er udfordringer i VFF, og det er jeg klar til at være med til at udfordre og tackle. Jeg ved, at der er store krav, og hvis ikke jeg lever op til dem, er der kun et sted at pege - og det er på mig,« tilføjede han.

Ove Christensen fik igen fansene op at ringe, da han proklamerede, at han nu er tilbage i byen med rigtig gode samarbejdspartnere og landets suverænt bedste fans.

Direktør Morten Jensen smilede, og han satte også gerne et par ord på, hvad han tænker om Ove Christensen.

»Vi har været på udkig efter en rutineret træner, som kan føre VFF tilbage til toppen af dansk fodbold. Det har vi fundet i Ove. Han er dygtig, klog, rutineret og stærk i mandskabspleje,« sagde Morten Jensen.

Ove Christensen har fået en to-årig aftale med VFF.

Annonce
Annonce
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce