Annonce
Aarhus

Over 1000 fans stod i kø for at møde Astralis-stjerner: - De er mine idoler

Der var proppet i Bruuns Galleri, da Astralis kiggede forbi Aarhus for første gang. Over 1000 stod i kø. Foto: Flemming Krogh
Astralis besøgte mandag for første gang Aarhus for at møde deres jyske fans. Over 1000 var mødt frem for at møde deres idoler og få en autograf med hjem.

AARHUS: - Vi kom ved 14-tiden, fortalte 13-årige Oliver Pincay, der sammen med sin far mødte et par nye venner, 11-årige Oscar Polat og hans mor, i køen til Astralis.

De stod bag godt 100 mennesker i køen. Langt fra bagerst, men heller ikke oppe forrest, hvor de mest engagerede og tålmodige fans havde stået siden klokken 12.

Over 1000 fans stod der i køen, der spredte sig på flere niveauer i Bruuns Galleri bag rød og hvid tape.

Annonce

Klokken 16 ville de unge virtuelle skyde-stjerner fra Astralis sidde klar til at skrive autograffer til de fremmødte fans i Jack&Jones butikken i Bruuns Galleri.

Men hvorfor står man i kø så længe for at møde nogle unge drenge, der spiller Counter-Strike professionelt?

- De er mine idoler. Jeg har set dem til en turnering før, men det er første gang, jeg møder dem i virkeligheden. Jeg håber at få en autograf og sætte den i en billederamme måske, siger Oliver Pincay.

Ny spiller fra Odder

Klokken 16 ankommer spillerne gående til stor opmærksomhed fra de ventenede. Kameraer bliver hevet frem, og der bliver taget video og billeder.

Astralis-spillerne er vant til det. Efterhånden kommer der mange tusinde til Counter-Strike turneringer verden over, og holdet har over 3 millioner følgere på sociale medier.

Det er dog ikke alle på holdet, der har lige stor erfaring med opmærksomheden.

Astralis ankommer i Bruuns Galleri. Foto: Flemming Krogh


Det er vanvittigt. Jeg har selv handlet i denne Jack&Jones flere gange tidligere. Nu ser man alle de her mennesker stå og vente på en, og vil have autograffer fra en. Det er ret vildt. Jeg har set meget frem til at møde fansene

Patrick "es3tag" Hansen


Ikke nok med at det er første gang, man kan møde Astralis-spillerne i Aarhus, så er det også hjemmevante Patrick "es3tag" Hansen fra Odders første officielle optræden for Astralis.

- Det er vanvittigt. Jeg har selv handlet i denne Jack&Jones flere gange tidligere. Nu ser man alle de her mennesker stå og vente på en, og vil have autograffer fra en. Det er ret vildt. Jeg har set meget frem til at møde fansene, siger Patrick "es3tag" Hansen.

For ham er skiftet til Astralis en drøm, der er gået i opfyldelse.

- Jeg er så klar. Jeg har nogle dejlige holdkammerater, og det er virkelig en professionel organisation. Jeg arbejder mega hårdt, for det er her, jeg skal være. Der er mere pres og opmærksomhed, men jeg er sikker på det nok skal gå godt, siger Patrick "es3tag" Hansen.

Annonce

Kørt fra Skagen for at møde Astralis

11-årige Oscar Polat er sammen med sin mor på vej tilbage fra Skagen til Odense. De stoppede på vejen i Aarhus, da Oscar fandt ud af, at han kunne møde Astralis.

- Jeg vil gerne have et billede med dem og måske også en autograf på min nye trøje, siger Oscar Polat, der selv spiller 40 timer Counter-Strike om ugen.

13-årige Oliver Pincay (tv.) og hans far mødte 11-årige Oscar Polat og hans mor i køen til Astralis meet-up. Foto: Flemming Krogh

Selvom de har været nogle timer i kø, har det været hyggeligt at få sig nogle nye venner, mens man ventede, synes både Oscar, Oliver og deres forældre.

- Det får jo tiden til at gå lidt hurtigere, og så er det da sjovt at have selskab, mens man venter, forklarer forældrene.

Oscar og Oliver er ikke i tvivl om, det er tiden værd.

-Vi er kæmpe fans, lyder det fra dem begge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce