Annonce
Østjylland

Over fire millioner venter på en ejer: Vinderkupon købt i Hammel

Ifølge Dansk Spil har vinderen til mere end 4 millioner kroner endnu ikke givet sig til kende. Men vinderkuponen er solgt i en kiosk i Hammel.
Annonce

HAMMEL: Der var ingen vindere af 1. præmien i Vikinglotto onsdag aften. Til gengæld er der en særdeles heldig dansker, der starter 2019 på forrygende vis.

Personen, der ifølge Dansk Spil har købt sin kupon i Centerkiosken i Hammel, fangede de rigtige Joker-tal og kan dermed se frem til at få sat 4.381.215 kroner ind på kontoen i løbet af de næste par uger.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderen.

Kioskejer Jan Lyk Eskildsen fortæller til TV2Østjylland, at der to gange tidligere er ramt seks rigtige på kuponer købt i Centerkiosken, men da har gevinsterne været mere beskedne end nu, nemlig på 1,6 og 1,8 millioner kroner.

Nu afventer Danske Spil altså, at vinderen giver lyd fra sig. Og imens spekulerer kioskejeren på, hvem, der mon har vundet:

- Vi ved jo lidt om, hvem der spiller og spekulerer lidt over, hvem der spillede i går. Men gevinsten kan også være fra en 5-ugers kupon eller kan være købt for nogle dage siden, siger Jan Lyk Eskildsen til TV2Østjylland.

Jokertallene var i øvrigt: 2, 6, 5, 3, 1, 8, 3

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce