x
Annonce
Aarhus

Overblik: Disse storcentre i Aarhus lukker

Storcenter Nord vil være lukket indtil 30. marts. Dagligvarebutikker som Føtex og Netto samt apoteket vil stadig være åbent som normalt. Foto: Kim Haugaard
Salling lukker både deres stormagasin og Storcenter Nord, dog holder Salling Super stadig åbent. Få overblikket her.

AARHUS: Regeringen beordrede i går lukning af shoppingcentre, restauranter, barer, natklubber, fitnesscentre, frisører, solcentre, tatovører, vandpibecaféer og andre butikker, hvor personer kommer i tæt kontakt, frem til 30. marts.

Sammen med det kom et forbud på at samles mere end 10 mennesker på offentlige steder, undtaget er dog blandt andet supermarkeder, apotekter og togstationer.

Herunder følger et overblik over samtlige storcentre rundt om i Aarhus.

Annonce

Salling

Salling stormagasin holder lukket i perioden frem til 30. marts. Dog holder Salling Super åbent som normalt.

Storcenter Nord

Storcenter Nord holder også lukket i den kommende periode. Undtaget er Føtex, Netto og apoteket, der holder åbent som normalt i centeret.

Bruuns Galleri

Butikkerne i Bruuns Galleri holder også lukket. Kvickly og Bruuns Apotek holder stadig åbent som normalt.

Bazar Vest

Bazar Vest har lukket alt andet end fødevarebutikker. Disse butikker inkluderer supermarkeder/købmænd, slagter, grønthandler og bager, som alle holder åbent som almindeligt. Spisestederne tilbyder udelukkende take-away og tager ikke imod gæster i restauranterne.

City Vest

City Vest holder lukket. Man har dog stadig adgang til Føtex, Lidl, slagteren og apoteket, der alle holder åbent som normalt.

Magasin

Magasin holder lukket indtil 30. marts.

Mega Syd

Mega Syd lukker umiddelbart ikke. Det er op til de enkelte butikker, om de kan opfylde reglerne for at holde åbent.

Viby Centret

Viby Centret holder lukket, bortset fra Føtex og apoteket, der holder åbent som normalt.

Veri Centret

Veri Centret holder lukket. Dagligvarebutikker som Kvickly, Fakta og Netto samt apoteket har åbent som normalt.

Skejby Centret

Skejby Centret er lukket. Føtex og apoteket holder åbent som normalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce