Annonce
Aarhus

Overlæge: - Det er unge og fortrinsvis raske, vi har i respirator

- De patienter, vi har indlagt nu i respirator på intensiv-afdelingen, er fortrinsvis raske, yngre eller midaldrende personer i alderen 25 til 70 år, fortæller Lars Østergaard, der er ledende overlæge på infektionsmedicinsk afdeling på universitetshospitalet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Selvom det primært har været ældre mennesker, der indtil videre er døde som følge af corona, så er det de unge, der lige nu er indlagt på intensivafdelingen.

AARHUS: I forbindelse med udbruddet af corona, har der været mange historier om, at virussen rammer de ældre hårdest. Det er også rigtigt, men på Aarhus Universitetshospital oplever man en anden tendens, som måske er mere bekymrende.

- De patienter, vi har indlagt nu i respirator på intensiv-afdelingen, er fortrinsvis raske, yngre eller midaldrende personer i alderen 25 til 70 år, fortæller Lars Østergaard, der er ledende overlæge på infektionsmedicinsk afdeling på universitetshospitalet, i et opslag på Facebook.

Derfor lyder opfordringen også fra Lars Østergaard på, at man passer rigtig meget på - uanset alder.

- Udover at tage hensyn til ældre, så er det også en rigtig god idé at tage hensyn overfor dem, du i øvrigt har omkring dig, for alle kan få et alvorligt forløb med den her sygdom, siger han.

Set i lyset af det, gentager vi hermed myndighedernes opfordring: Hold afstand, lad være med at mødes for mange mennesker og vask eller afsprit dine hænder med jævne mellemrum.

Annonce

Se opslaget fra Aarhus Universitetshospital her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Derfor ligner AGF et hold, der er ved at smide hele sæsonen på gulvet

Annonce