Annoncørbetalt indhold

Overlad din udlejning til specialister

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du en af de danskere, der i de senere år har bevæget sig ind på ejendomsmarkedet og har investeret i lejeboliger?

Måske har du lavet et forældrekøb til datteren eller sønnike, der skal studere i enten Aarhus eller København?

Annonce

Det er faktisk en god ide, at mor og far køber en lejlighed til den unge, som står foran en lang studieperiode. Samtidig med den tryghed der ligger i, at den unge bor godt, kan du som forælder være tryg ved, at lejligheden bliver behandlet godt, og at huslejen bliver betalt - og så kan det måske give en god gevinst ved et senere salg.

Når studierne er færdige, kan det være fristende at beholde lejligheden og fortsætte med en ny udlejning, mens datter eller sønnike skal videre i tilværelsen.

Her er det klogt at sætte sig ind i reglerne for udlejning. Dem er der nemlig mange af, og det kan være problematisk, at være udlejer. Man skal virkelig være inde i reglerne.


Hvordan finder man den rigtige lejer?

Hvis du vil have en sikker og problemfri udlejning, så kontakt et professionelt bureau til udlejning af lejlighed, hvor formålet er at udleje bedst muligt, hurtigst muligt og med størst muligt afkast på bundlinjen.

Her er der opbygget et stabilt netværk af lejere, hvor der helt sikkert er et match til den lejlighed, som du vil udleje.

Din bolig vil blive markedsført, og du vil få adgang til et netværk af virksomheder og private lejere.

Når der er fundet en lejer, som matcher din bolig, tilbydes udfærdigelse af kontrakt og sparring, beregning af husleje, ligesom al korrespondance sker med lejeren helt frem til indflytning, indflytningsrapport og billeddokumentation og overdragelse af nøgler og intro til boligen for din lejer.

Du kan være sikker på, at der laves en screening af dine potentielle lejere, herunder RKI, så du har sikkerhed for, at det er ordentlige personer, du får ind i din lejlighed.

I hele lejeperioden får du fuld fuld administration og sikkerhed i din udlejning.


Find lejere der passer til og på hinanden

Hvis du har mere end ét lejemål, er det en god ide, at du vælger dine lejere, så de passer til hinanden rent aldersmæssigt. På den måde får du harmoni i ejendommen.

Hvis du blander ældre mennesker med unge studerende, som holder fest i weekenderne, kan det give anledning til tvist og frustrationer mellem lejerne og naboerne.

Glade lejere givere glade udlejere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.