Annonce
Bakken Bears

Overraskelse i Randers: Bakken Bears lider sæsonens første nederlag

DeShawn Stephens og Bakken Bears tabte til Randers Cimbria. Arkivfoto: Kim Haugaard
Det århusianske mesterhold gav det debut til ny amerikaner, men ramte slet ikke dagen mod Randers Cimbria.
Annonce

BASKETBALL: Bakken Bears var advaret efter et par nederlag i Arena Randers i seneste sæson, men lige lidt hjalp det.

Lørdag tabte århusianerne nok engang til naboen fra nord. Randers Cimbria førte Basketligakampen mellem seneste sæsons nummer ét og to fra start til slut i 91-82-sejren.

Århusianerne gav debut til amerikanske Glenn Cosey. Og selvom han leverede fint med 12 point og otte assists, så hang spillet slet ikke sammen for bjørnene.

De smed bolden væk 16 gange og havde et utal af såkaldte air balls hvor afslutningen slet ikke ramte kurven - noget ulig normalen er for bjørnebanden.

Generelt skød flere af Bears-spillerne dårlige procenter og fra straffelinjen scorede de blot på 10 forsøg af 19, hvilket understregede uskarpheden.


Det var ikke en god dag efter en lidt speciel uge hvor vi har fået nye folk ind, der har trænet med en enkelt gang. Så jeg vidste godt, at det ikke ville blive perfekt, men når så bolden ikke ville i kurven, så blev det svært.

Steffen Wich


Annonce

Uskarpt

I det åbne spil havde gæsterne problemer med at håndtere Randers' fyrtårne Jonathan Jeanne og Reginald Kissoonlal på henholdsvis 218 cm og 211 cm.

- Det var ikke en god dag efter en lidt speciel uge hvor vi har fået nye folk ind, der har trænet med en enkelt gang. Så jeg vidste godt, at det ikke ville blive perfekt, men når så bolden ikke ville i kurven, så blev det svært.

- Afslutningen på første halvleg samt vores mangel på evner til at putte bolden i kurven kostede os. Vi har fem mand, der til sammen skød nul for 17 bag treeren, og så er det svært at vinde når forsvaret heller ikke stod helt skarpt, sagde Bakkens head coach Steffen Wich efter kampen.

Århusianerne var bagud 37-54 ved pausen. De kom næsten tilbage i fjerde periode hvor de var to point fra hjemmeholdet, inden de igen trak fra og vandt kampen.

Basketligaen

Randers Cimbria - Bakken Bears 91-82

Periodecifre: (25-19), (29-17), (17-28), (20-17)

Cimbria: David Crisp 19, Reginald Kissoonlal 16, Tyre Gathright 12, Chris Nielsen 12, Jonathan Jeanne 12

Bears: QJ Peterson 28, DeShawn Stephens 14, Glenn Cosey 12, Darko Jukic 11, Michel Diouf 8, Tylor Ongwae 8, Thomas Lærke 1

Tilskuere: 150 i Arena Randers

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce