Annonce
Sport

Overraskende nederlag sætter VSK under pres i top seks-jagten

VSK Aarhus har tabt tre af deres seneste fire kampe. Foto: Ole Nielsen.
VSK tabte lørdag til Holstebro, der allerede er rykket ned fra 2. Division.

FODBOLD: Oprykkerne fra Holstebro har haft en umanerligt svær sæson i 2. Division og er allerede for længst rykket tilbage ned i Danmarksserien.

Det har vist sig ved, at Holstebro ikke har vundet en eneste af deres seneste 17 kampe. Lige indtil lørdag, hvor de fik skovlen under VSK Aarhus på Vejlby Stadion.

VSK var store favoritter ifølge bookmakerne, men tabte 1-2.

Annonce

- Vi er til dels lidt ramt på karantæner og skader og får endnu en skade efter 10 minutter. Dertil var det bare en sort dag i dag. Vi har nogle fine muligheder for at få scoret og laver nogle ok ting i første halvleg, men så kommer de foran på et dommedagshug fra 25 meter. Det er ikke mange gange ud af 100, han sparker den ind, siger VSK Aarhus' cheftræner Jens Gjesing.

Målscoreren til 1-0 var den tidligere Esbjerg fB- og AC Horsens-spiller Jeppe Mehl, der godt nok er blevet 34, men som stadig besidder en god teknik.

- Vi var ikke dygtige nok. Det må vi sige. Men det er også en dag, hvor mange ting går galt for os. Vi træffer nogle ufatteligt uheldige beslutninger på deres andet mål også, og til sidst forsøger vi at lægge pres på. Men der har vi en ond bane, der er langhåret, ekstremt tung og ujævn. Vi forsøger at trykke på mod et Holstebro-hold, der står langt tilbage på banen, men det tager bare længere tid på den bane, og det er en kæmpe ulempe for os, siger Jens Gjesing.

Nederlaget er et slag for VSK Aarhus' ambitioner om en plads i top seks og dermed landets tredjebedste række i næste sæson. Holdet fra Vejlby har tre point op til Middelfart, der ligger på sjettepladsen.

Der resterer tre kampe i 2. Division.

2. Division

VSK Aarhus - Holstebro Boldklub 1-2 (0-0)

  • 0-1 Jeppe Mehl (47.)
  • 1-1 Arfan Habibi (straffe) (68.)
  • 1-2 Sebastian Lau (75.)


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce