Annonce
Aarhus

På jagt efter nye TV-stjerner: DR finder 'rigtige mænd' i Aarhus

Har du lyst til at følge i fodsporene på disse 'Rigtige mænd', kan du nu melde dig. Foto: Morten Krüger

DR1 søger deltagere til endnu en sæson af seerhittet 'Rigtige Mænd'.

AARHUS: Så er det nu, hvis du - eller måske din far - går rundt med en lille drøm om at blive kendt. DR søger nemlig deltagere til næste sæson af den populære serie "Rigtige Mænd".

Der er ikke mange forhåndskrav til deltagerne. Dog skal du være mand, have lidt for meget på sidebenene og lyst til sjove oplevelser og seje udfordringer. Og så er det kun en fordel, hvis du har masser af humor.

Castingen, som du kan læse mere om på DRs hjemmeside, foregår hos DR i Aarhus 9. og 10. juni.

Annonce

Rigtige Mænd


  • Rigtige Mænd er alle slags, ufaglærte, faglærte osv. - i alle aldre
  • Du vil gerne tabe dig og komme i bedre form, og du motiveres af konkurrencer og et godt grin
  • Du skal være parat til at bruge tid på TV-projektet ved siden af jobbet og familien fra juni til november 2018. Cirka 20 dage i alt - hverdage og i weekenden.
Lindy Aldahl, der var ned i første sæson af "Rigtige Mænd", har kun godt at sige om oplevelsen. Pressefoto
Lindy Aldahl, der var ned i første sæson af "Rigtige Mænd", har kun godt at sige om oplevelsen. Pressefoto
Jacob Søndergaard styrer også næste sæsons rigtige mænd. Pressefoto

Fedt at være afsted på herretur

Lindy Aldahl, den lille murer fra 1. sæson af tv-programmerne, fortæller, at det nye hold roligt kan begynde at glæde sig:

- Det er fedt at være afsted på herretur sammen og blive udsat for udfordringer, som man ikke aner en skid om på forhånd! Man får et særligt kammeratskab, fordi man kommer tæt på hinanden, siger Lindy Aldahl, som har en opfordring til alle rigtige mænd:

- Tilmeld dig: Det er en kæmpe chance for at ændre dit liv, hvis du vil det.

Jacob Søndergaard styrer også næste sæsons rigtige mænd. Pressefoto

Vært for tredje gang

Sundhedsguruen Jacob Søndergaard skal for tredje gang styre en ny håndfuld rigtige mænd sikkert gennem tv-programmerne, og han glæder sig til at møde det nye hold:

- Jeg har en masse spændende og sjove udfordringer i ærmet til dem! De skal selvfølgelig få lov at konkurrere, og så kan de forvente at prøve noget nyt og ikke mindst få gode resultater af træningen, også selvom de er store mænd, siger han og tilføjer med et glimt i øjet:

- Jeg håber, at de er klar til at få deres livs fedeste oplevelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) går i glemmebogen som kæmpe succes

Alt imens de nye, store FGU-institutioner (FGU = Forberedende Grund Uddannelse) kæmper for at finde fodfæste, viser det sig, at forløberen, Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU), har været en stor succes (https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2019/sep/190927-syv-ud-af-ti-unge-kommer-godt-videre-efter-kombineret-ungdomsuddannelse). FGU-institutionerne er opbygget som meget store institutioner (Aarhus ca. 700 elever) og skal løse opgaven med at hjælpe unge uden forudsætninger for at gennemføre en anden ungdomsuddannelse. KUU havde samme målsætning, men uddannelsen var baseret på institutionssamarbejder og dermed mindre pædagogiske miljøer med plads til individuelle forskelle. I Aarhus havde vi gennem pilotforsøg gjort positive erfaringer, med at forskellige mindre institutioner (bl.a. produktionsskoler og daghøjskoler) arbejdede sammen i respekt for indbyrdes forskelligheder og med plads til forskelligheden i målgruppen. Det førte naturligt frem til et forbilledligt samarbejde omkring den KUU, der nu viser sig at have været en stor succes, og hvor syv ud af ti unge er kommet godt videre. Lovgivningsprocessen bagved KUU var desværre præget af politisk uenighed, så opbakningen var ikke bred. Derfor blev KUU-lovgivningen tidsbestemt med udløb i 2021. Lovgiverne på Christiansborg købte sig tid til at blive enige om en løsning på den udfordring, man vidste var der. Resultatet blev FGU, en stor og samlende lovgivning med bred opbakning, hvilket naturligvis er positivt og helt nødvendigt. Desværre levner FGU-loven umiddelbart ikke plads til undervisningssamarbejder med mindre, selvstændige institutioner (f.eks. daghøjskoler), der dermed afskæres fra at bidrage med massiv erfaring og kompetencer, der nu ses dokumenteret gennem den succes, som KUU har været. Politiske ønsker om indflydelse og styrbarhed gik forud for hensynet til den sårbare målgruppe; systemkrav trumfer menneskehensyn og sund fornuft. Alt imens vi slikker sårene og kæmper for at holde os på benene, efter at have investeret massivt i at gøre det godt til gavn for målgruppen, ønsker vi FGU-institutionerne held og lykke med at løse opgaven. Men vi savner en forklaring på, hvorfor eksempelvis daghøjskolerne i Aarhus, der nu gennem fem år har bidraget massivt til en sjælden set succes på uddannelsesområdet, atter skal kæmpe for overlevelse efter at have spillet rollen som nyttige idioter. Når det så viser sig, hvor FGU oplever problemer, er vi naturligvis klar til at indgå i samarbejder, til glæde for de mange, der ikke lige er skabt til at trives på kæmpe institutioner.

Annonce