Annonce
forside

På patrulje i Frydenlund Centret: Unge kastede sten på civil patruljebil

Politiet er i øjeblikket ekstra opmærksomme på Frydenlund Centret, der i den seneste tid har været plaget af uroligheder. Foto: Kim Haugaard

En civil politibil var tirsdag udsat for hærværk, mens betjente patruljerede i Frydenlund Centret i Aarhus V.

AARHUS V: Som Århus Stiftstidende har kunnet fortælle, har politiet i den seneste tid patruljeret ekstra omkring Frydenlund Centret i Aarhus V efter en længere periode med uro og ballade.

De var derfor også til stede tirsdag, hvor en civil patruljevogn blev udsat for hærværk.

Bilen holdt parkeret på p-pladsen, mens politibetjente i civil var inde for at patruljere i centret. Imens kastede ukendte gerningsmænd sten mod bilen, så både forrude og siderrude blev ødelagt.

Har man nogle oplysninger i den sag, bedes man ringe 114.

Cirka 40 minutter senere tog en patrulje kontakt til en større gruppe unge, som var på stedet og virkede forstyrrende. Der var tale om 14 unge drenge, og de blev vist væk, da de ikke var i besiddelse af noget ulovligt.

Annonce

Unge med softgun

Dagen forinden var der også problemer i Frydenlund Centret.

Politiet modtog mandag flere henvendelser om uro. Blandt andet anmeldte en bruger af centret om formiddagen, at nogle unge havde skudt med softgun efter hinanden, og om aftenen var en ung mand blevet set i en bil med en pistollignede genstand.

Begge gange var politiet på stedet, og her traf de flere unge, som blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og visiteret. Ingen blev dog fundet i besiddelse af noget ulovligt.

Østjyllands Politi oplyser, at de stadigvæk har øget opmærksomhed på centret. Det sker blandt andet gennem styrket patruljering og opsøgende arbejde over for de unge, som opholder sig ved centret.

Oplever man noget lignende, bedes man kontakte politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Unge fortsætter hærgen i Gellerup efter politiskud: Tre teenagere anholdt

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce