Annonce
Skanderborg Håndbold

På trods af undertalsproblemer: - Vi er i kontrol i samtlige 60 minutter

De to Skanderborg-stregspillere Nikolaj A. Nielsen (billedet) og Mads Kalstrup fik tilsammen scoret fem gange mod Kolding. Foto: Ole Nielsen.
Kolding spillede 7-mod-6 i hele anden halvleg, hvilket ifølge Nikolaj A. Nielsen var det eneste, der holdt Skanderborg fra en endnu større sejr.

HÅNDBOLD: Skanderborgs sejr på 35-29 var sikker. Kolding scorede kampens første mål, men resten af kampen formåede Skanderborg ikke at være bagud mod Kolding i en indsats, der var sikre to point. Det mener stregspilleren Nikolaj A. Nielsen.

- Hvis man vil opnå vores målsætning om at nå med i slutspillet, skal man også kunne vinde begge kampe mod et hold som Kolding, og det har vi gjort nu.

- Jeg synes, vi er i kontrol i samtlige 60 minutter, og det er kun fordi, de spiller 7-mod-6 i hele anden halvleg, at vi ikke vinder større, siger Nikolaj A. Nielsen.

Skanderborg vandt også anden halvleg sikkert, selvom Kolding konsekvent i alle halvlegens 30 minutter spillede med en ekstra stregspiller. Men der gik dog 18 mål ind, hvilket sænkede målmand Kristoffer Laursens redningsprocent.

- Vi skal hjem og se nærmere på, hvordan vi forsvarer os i 7-mod-6, for det har vi ikke helt styr på. Martin Mauer Larsen og Chris Jørgensen er utrolig gode til at spille stregspillerne, og hvis vi arbejder os rundt om dem, finder de Andreas Flodman ude på fløjen. Der skal vi beslutte os noget mere for, om vi vil arbejde os rundt om stregene, eller om vi skal holde vores position, siger Nikolaj A. Nielsen, der selv fik scoret tre gange.

Annonce
Hvis man vil opnå vores målsætning om at nå med i slutspillet, skal man også kunne vinde begge kampe mod et hold som Kolding.

- Skanderborg Håndbolds stregspiller Nikolaj A. Nielsen.

Gav plads til ligadebutant

I slutningen af anden halvleg gav Skanderborg endda spilletid til en ligadebutant i 18-årige Magnus Haubro, der sad på bænken i forrige kamp mod Skjern uden at komme på banen. Den 18-årige bagspiller nåede dog ikke at få en afslutning sendt af sted og var med en fejlaflevering lidt uheldigt impliceret i et mål af Mattias Thynell, da Kolding til sidst gik i et helbanepres for at jagte den minimale chance for en sejr.

- Det var superfedt at få spilletid og en god oplevelse. Man kan helt sikkert tage det med, at det giver en ekstra sult for at spille mere på førsteholdet. Og så var det også fedt at få debut i en flot kulisse, siger Magnus Haubro, der fik debut foran 1367 tilskuere, hvilket klart er sæsonrekord for Skanderborg.

Sejren sender Skanderborg op på femtepladsen i Primo Tours Ligaen. Men det er dog med det aber dabei, at holdet kan overhales af Ribe-Esbjerg, der først tirsdag møder Århus Håndbold.

Herrehåndboldligaen

Skanderborg Håndbold - KIF Kolding 35-29 (14-11)

Skanderborg: Cornelius Kragh 7, Mathias Bitsch 6, Jonas Samuelsson 4, Morten Balling 4, Kristian Bonefeld 4, Nikolaj A. Nielsen 3, Mads Kalstrup 2, Mike Haack 2, Salah Boutaf 2, Lars Skaarup 1.

Kolding: Andreas Flodman 7, Alexander Morsten 5, Benjamin Pedersen 5, Mattias Thynell 4, Fredrik Gustavsson 3, Martin Mauer Larsen 2, Chris Jørgensen 1, Jens Svane Peschardt 1, Andreas Væver 1.

Kampen undervejs: 5-5, 10-5, 13-10, 21-15, 25-20, 31-25, 35-29.

Redningsprocent: Skanderborg: Kristoffer Laursen 35 (12/34), Salah Boutaf 25 (2/8), Kolding: Rickard Frisk 24 (7/29), Anders Petersen 18 (2/11)

Udvisningsminutter: Skanderborg: 2, Kolding: 4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Husk nu 2020

Det er blevet nytårsaften. En aften, som af mange ses som “årets aften”. En aften, hvor vi kollektivt gør status og giver en ny chance. Festen nytårsaften skal være vildere og større end den plejer at være. Og vi skal spise endnu mere mad og være endnu smukkere klædt end nogensinde før. Og så skal vi huske at gøre os nogle nytårsforsætter. Nytårsforsætter er lidt en sjov størrelse. De er blevet vores årlige “touch-base” på den personlige udvikling, som vi egentligt gerne vil tage, men ifølge statistikkerne har svært ved at indfri. Så mange af os gør som kartoffelavler Oluf Sand gør det, med sine julegaver, nemlig ønsker os det samme i år, som vi plejer at ønske os, for det nye år. Og det er jo egentligt lidt skørt, at vi bruger nytåret til at ville forbedre noget i vores liv. For dagen i dag, er jo ikke mere særlig end dagen i går. Det øjeblik, du oplever lige NU, er altid det samme. Begreber som “sidste år”, “næste år”, “2019” og “2020” - er begreber der KUN findes i den kollektive fantasi. Det eneste sted, du nogensinde kommer til at møde “morgendagen”, det er i dit hoved. Der er kun lige NU! I det lys burde det eneste ønske, vi mennesker har, være ønsket om at være tilstede i nuet. Det må, alt andet lige, være det vigtigste sted at være - hele livet. Og mon egentligt ikke, at mange af de andre ønsker vi går og har for os selv, ville “gives os i tilgift” - når vi er til stede i nuet? For i det at være tilstede i nuet byder os at være nærværende og mere mindfull. Og dermed også mindre fyldt af vores ego-styrede tanker om hvad vi; burde, kunne, skulle og må gøre. Sådan oplever jeg det i hvert fald, i min model af verden. Nytårsaften 2019 havde jeg mange overvejelser omkring. Skulle jeg rejse væk og opleve noget nyt? Eller skulle jeg blive hjemme i DK og takke ja til den ene eller den anden festlige sammenkomst? I stedet for nogle af mulighederne, valgte jeg i år noget helt andet. Nemlig at tilbringe min aften, med det menneske der kender mig allerbedst - mig selv. Jeg skal ikke noget - og jeg var kun mig selv.

Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Aarhus For abonnenter

Protester og vedtægt fra 1959 lammer kommunalt trafik-projekt: Halvfærdig busholdeplads i Skåde har en uvis fremtid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];