Annonce
Skanderborg Håndbold

På trods af undertalsproblemer: - Vi er i kontrol i samtlige 60 minutter

De to Skanderborg-stregspillere Nikolaj A. Nielsen (billedet) og Mads Kalstrup fik tilsammen scoret fem gange mod Kolding. Foto: Ole Nielsen.
Kolding spillede 7-mod-6 i hele anden halvleg, hvilket ifølge Nikolaj A. Nielsen var det eneste, der holdt Skanderborg fra en endnu større sejr.
Annonce

HÅNDBOLD: Skanderborgs sejr på 35-29 var sikker. Kolding scorede kampens første mål, men resten af kampen formåede Skanderborg ikke at være bagud mod Kolding i en indsats, der var sikre to point. Det mener stregspilleren Nikolaj A. Nielsen.

- Hvis man vil opnå vores målsætning om at nå med i slutspillet, skal man også kunne vinde begge kampe mod et hold som Kolding, og det har vi gjort nu.

- Jeg synes, vi er i kontrol i samtlige 60 minutter, og det er kun fordi, de spiller 7-mod-6 i hele anden halvleg, at vi ikke vinder større, siger Nikolaj A. Nielsen.

Skanderborg vandt også anden halvleg sikkert, selvom Kolding konsekvent i alle halvlegens 30 minutter spillede med en ekstra stregspiller. Men der gik dog 18 mål ind, hvilket sænkede målmand Kristoffer Laursens redningsprocent.

- Vi skal hjem og se nærmere på, hvordan vi forsvarer os i 7-mod-6, for det har vi ikke helt styr på. Martin Mauer Larsen og Chris Jørgensen er utrolig gode til at spille stregspillerne, og hvis vi arbejder os rundt om dem, finder de Andreas Flodman ude på fløjen. Der skal vi beslutte os noget mere for, om vi vil arbejde os rundt om stregene, eller om vi skal holde vores position, siger Nikolaj A. Nielsen, der selv fik scoret tre gange.

Hvis man vil opnå vores målsætning om at nå med i slutspillet, skal man også kunne vinde begge kampe mod et hold som Kolding.

- Skanderborg Håndbolds stregspiller Nikolaj A. Nielsen.

Annonce

Gav plads til ligadebutant

I slutningen af anden halvleg gav Skanderborg endda spilletid til en ligadebutant i 18-årige Magnus Haubro, der sad på bænken i forrige kamp mod Skjern uden at komme på banen. Den 18-årige bagspiller nåede dog ikke at få en afslutning sendt af sted og var med en fejlaflevering lidt uheldigt impliceret i et mål af Mattias Thynell, da Kolding til sidst gik i et helbanepres for at jagte den minimale chance for en sejr.

- Det var superfedt at få spilletid og en god oplevelse. Man kan helt sikkert tage det med, at det giver en ekstra sult for at spille mere på førsteholdet. Og så var det også fedt at få debut i en flot kulisse, siger Magnus Haubro, der fik debut foran 1367 tilskuere, hvilket klart er sæsonrekord for Skanderborg.

Sejren sender Skanderborg op på femtepladsen i Primo Tours Ligaen. Men det er dog med det aber dabei, at holdet kan overhales af Ribe-Esbjerg, der først tirsdag møder Århus Håndbold.

Herrehåndboldligaen

Skanderborg Håndbold - KIF Kolding 35-29 (14-11)

Skanderborg: Cornelius Kragh 7, Mathias Bitsch 6, Jonas Samuelsson 4, Morten Balling 4, Kristian Bonefeld 4, Nikolaj A. Nielsen 3, Mads Kalstrup 2, Mike Haack 2, Salah Boutaf 2, Lars Skaarup 1.

Kolding: Andreas Flodman 7, Alexander Morsten 5, Benjamin Pedersen 5, Mattias Thynell 4, Fredrik Gustavsson 3, Martin Mauer Larsen 2, Chris Jørgensen 1, Jens Svane Peschardt 1, Andreas Væver 1.

Kampen undervejs: 5-5, 10-5, 13-10, 21-15, 25-20, 31-25, 35-29.

Redningsprocent: Skanderborg: Kristoffer Laursen 35 (12/34), Salah Boutaf 25 (2/8), Kolding: Rickard Frisk 24 (7/29), Anders Petersen 18 (2/11)

Udvisningsminutter: Skanderborg: 2, Kolding: 4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kun 40 nye i Aarhus smittede det seneste døgn: Begynder coronakurven at flade ud?

Debat

Skal somalierne stå for skud for alt?

Aarhus

Corona-tal med vokseværk: Tre mulige forklaringer på udviklingen i Aarhus

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Aarhus

Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek uddelte mundbind til århusianerne: - Vi er nødt til at vænne os til at bruge dem

Annonce