Annoncørbetalt indhold

På udkig efter en ny hobby? Her er tre sjove sportsgrene

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Århus byder på en hel verden af muligheder for dig, der er på udkig efter en ny hobby. Der er ikke mindst mange interessante muligheder, hvis du nyder at være aktiv i din hverdag.

Vi vil ikke bruge spalteplads på at beskrive samtlige sportsgrene og motionsformer, der kan dyrkes i Århus og omegn. I stedet har vi udvalgt tre sjove sportsgrene, som vi gerne vil introducere dig for.

Annonce

Måske kunne fodbold, padel tennis eller badminton være noget for dig? Læs videre og find ud af, hvad der trækker mest i dig.

Nummer 1: Fodbold

Århus er først og fremmest en fantastisk by for dig, der kan lide at spille fodbold. Ikke kun fordi, at byen huser superligaklubben AGF, men også fordi at byen byder på rigtig mange fodboldforeninger. Har du derfor et ønske om at spille fodbold på foreningsniveau, så kan du helt sikkert finde en forening nær dig.

Der findes selvfølgelig også fodboldforeninger for voksne. Er du en moden herre, så undersøg mulighederne for at spille old boys fodbold i Århus. Når du ikke selv er på banen, så kan du streame fodbold via din enhed, og skal det være ekstra spændende, så kan du bette og i samme ombæring bruge en bet365 bonus code for at komme i gang.

Nummer 2: Padel tennis

Medmindre du ikke har fulgt med i nyhederne de seneste år, så antager vi, at du har stiftet bekendtskab med padel tennis. Det er nemlig den hurtigst voksende sportsgren herhjemme lige nu. Padel tennis, der er en kombination af tennis og squash, kan i dag spilles i rigtig mange haller landet over. Også i Århus er der masser af haller og endnu flere baner.

Nogle steder kan du blive medlem og spille padel tennis ubegrænset for en fast månedlig pris, mens du andre steder skal booke padelbaner fra gang til gang (og dermed betale ud fra dit forbrug). Der er fordele og ulemper ved begge afregningsformer.

Nummer 3: Badminton

Et godt alternativ til tennis, squash og padel tennis er badminton. Her bruges der mange af de samme teknikker som i de øvrige ketsjersportsgrene, men i stedet for at skulle håndtere en relativ tung tennisbold, så slår du her til en fjerbold med et lettere bat (eller rettere sagt en ketsjer).

Badminton er et meget simpelt spil, der kan spilles året rundt, da det som hovedregel foregår indendørs. Banen er ikke så stor, men du kan være sikker på at få pulsen op, da du skal flytte dig hurtigt på banen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.