Annonce
112

Påsatte brande og knuste ruder: Uro ved lukket klubhus i Trillegården

Balladen opstod i forbindelse med at politiet havde lukket nogle klublokaler i området. Foto: Betina Garcia
Lukningen af et klublokale i det vestlige Aarhus gav torsdag anledning til en del ballade.
Annonce

AARHUS: Torsdag lukkede Østjyllands Politi nogle klublokaler i Kappelvænget i det vestlige Aarhus i et forsøg på at undgå, at den bandekonflikt, som i øjeblikket er i gang i Aarhus, eskalerer yderligere.

Men det var tilsyneladende ikke en populær beslutning. I hvert fald opstod der torsdag eftermiddag og aften en del uro i området.

Omkring klokken 15 troppede en gruppe yngre mænd op foran klublokalet og råbte skældsord efter politiet, mens de kastede med små sten mod dem - dog uden at ramme. Ved samme lejlighed blev en 35-årig med tilknytning til bandemiljøet anholdt og sigtet for at være i besiddelse af en springkniv.

Lige efter midnat, klokken 00.15, løb der anmeldelser ind til politiet om, at der var opstået flere brande i området. Alle brandene var dog mindre påsatte brande i eksempelvis containere og skraldespande og ingen af dem gjorde større skade. Ukendte gerningsmænd havde også smadret flere ruder i et kulturhus på Kappelvænget.

Østjyllands Politi efterforsker både brandene og rudeknusningen og hører gerne fra eventuelle vidner, der har oplysninger til politiet. De kan gives via telefon 114. Derudover fortsætter den øgede patruljering i området og den målrettede indsats mod bandemedlemmerne, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter kras kritik: Regionen lover nu markant kortere ventetid på at blive corona-testet

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce