Annonce
Sport

Påsketrav: Flere af Danmarks bedste travheste til start på Jydsk Væddeløbsbane

Extreme og Steen Juul på æresrunde efter sejren i Jydsk 4-årings Grand Prix 2020. Knapt to måneder senere vandt ekvipagen Dansk Trav Derby. 2. påskedag sæsondebuterer Extreme på Jydsk Væddeløbsbane. Foto: Ole Hindby

Travsport: Jydsk Væddeløbsbane danner 2. påskedag rammen om en sportslig lækkerbidsken når sidste år Derby- og Grand Prix-vinder Extreme sæsondebuterer. Det sker i en prominent duel mod Slide So Easy, der af mange regnes som Danmarks bedste travhest.

Steen Juul havde formentlig håbet på en lidt lempeligere opgave til sin derbyvinder, end et møde med Slide So Easy, men under alle omstændigheder har træneren og kusken forhåbninger om en topplacering.

- Extreme har trænet fint frem mod sæsondebuten. Hesten virker til at være klar, og i mit hoved er det en af dem, som kan være fremme, siger Steen Juul.

Annonce

Stærkt felt i Prins Henriks Cup

Løbsdagen, som afvikles uden publikum på banen, omfatter også Prins Henriks Cup. Det årligt tilbagevendende påskeløb har samlet et særdeles stærkt felt. Også her er Steen Juul blandt deltagerne idet han starter hesten Explosive Peak.

- Explosive Peak viste ikke den samme form i seneste start som den gjorde i starten forinden i Århus. Da var hesten totalt ubrugt som femte i mål. Jeg tror på, at den kan være med fremme blandt de tre første, vurderer Steen Juul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Schouby om ny sportschef: Vigtigste opgave bliver at købe nye spillere og trimme truppen

Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

Annonce