Annonce
Aarhus

P-vagter lægger bødeblokken – næsten da

Aarhus Kommunes p-vagter - også kaldet cityassistenter - er gået i nødberedskab. Kun biler, der er parkeret til gene for andre eller hindrer fremkommeligheden skrider de ind overfor. Foto: Axel Schütti
Nødberedskab hos Aarhus Kommunes cityassistenter. Kun biler, der er parkeret helt hovedløst, får en afgift.
Annonce

AARHUS: Også Aarhus Kommunes p-vagter – også kendt som cityassistenter - holder sig hjemme på grund af smitterisiko.

De fleste i hvert fald.

Kommunen har lavet et nødberedskab, så cityassistenterne kun skrider ind overfor biler, der er parkeret helt hovedløst.

- Og jeg vil godt appellere til, at folk tager hensyn og hjælper hinanden. Vi er i en nødsituation, siger Kim Gulvad Svendsen, chef i Teknik og Miljø.

Annonce

Dyrt at arbejde hjemme

Masser af mennesker arbejder hjemme, og har de bil og bopæl i city, kan det blive en dyr omgang.

Derfor har Aarhus Kommune besluttet at ændre reglerne.

"På grund af situationen med corona-virus har Aarhus Kommune d. 13. marts 2020 besluttet, at alle med p-licens til city kan holde ubegrænset på tidsbegrænsede og betalingspladser i city. Dette gælder indtil 29. marts 2020," står der på kommunens hjemmeside.

- Vi kigger på, om vi kan gøre det mere borgervenligt. Vi går i det hele taget vores opgaveportefølje igennem, så vi kan bidrage til, at Aarhus fortsætter i en meget vanskelig situation, siger Kim Gulvad Svendsen.

Århus Stiftstidende

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce