Annonce
Kultur

Painting by the Sea: Marselisborg Lystbådehavn får 30 meter langt kunstværk

Christoffer Bukh med base i Aarhus er en af de tre street art-kunstnere, som er med til at give det store "bugtmaleri" ved indgangen til Marselisborg Havn udtryk. Foto: Flemming Krogh
Havnens Dag markeres helt specielt på Marselisborg Lystbådehavn, hvor tre kunstnere står bag et 30 meter langt og tre meter højt street art-maleri.

AARHUS: Et maleri i et særligt format vil snart tage form på Marselisborg Lystbådehavn.

Med tre street art-kunstnere som frontfigurer med spraydåse og pensel i hånden vil et 30 meter langt og tre meter højt maleri se dagens lys sidst i maj.

Det sker i forbindelse med Havnens Dag, der folder sig ud på hele Aarhus Havn med masser af aktiviteter lørdag 25. maj.

Marselisborg Havn tyvstarter onsdag 22. maj, når kunstnerne begynder deres street art-projekt "Painting by the Sea" langs indgangsporten til havnen på Marselis Havnevej. Projektets finale er en workshop klokken 12 lørdag, hvor alle og enhver har chancen for at sættes deres helt eget indtryk på det store kunstværk.

Ifølge arrangørerne, Marselis Lystbådehavn og Kunstforening Marselis, bliver kunstværket det største sammenhængende af sin slags i byen, og det vil blive hængende det kommende år.

De tre street art-kunstnere har alle stor erfaring med netop denne genre og har præsenteret sig på en stribe festivaler og i andre sammenhænge. De er Christoffer Bukh, Bogdan Scutarus og Frida Stiil Vium.

Painting by the Sea kan løbende følges på Marselis Havnevej i dagene op til Havnens Dag. En række unge er specielt inviteret til også at deltage i projektet, ligesom man selv kan komme og give en hånd med til værket om lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Feststemte AGF-fans indtog Tangkrogen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce