Annonce
Aarhus

Pakkekunder giver ekstra travlhed hos Hasle Farver: Coronakrisen får folk til at handle på nettet

Dorit Nielsen har travlt med at udlevere pakker med ting, som folk har bestilt på nettet. Foto: Flemming Krogh
Kunderne holder sig væk fra de fysiske butikker og handler på nettet i stedet. Det kan man mærke hos pakkeshoppen på Hasle Torv, hvor de har voldsomt travlt.
Annonce

AARHUS: Stålreolerne hos Hasle Farver er fyldt op med maling, pensler og fugemasse. Siden landet nærmest lukkede ned, har Dorit Nielsen og de andre ansatte i farvehandlen haft travlt med at sælge varer til folk som pludselig fik god tid derhjemme og lyst til at renovere deres bolig.

Bagerst i butikken, i et stort rum hvor kunderne ikke har adgang, er reolerne fyldt med papkasser i alle størrelser. Pakkeudlevering er også en del af Hasle Farver, og det giver ekstra travlhed i disse dage, hvor butikscentre og mange andre butikker er lukket ned.

Nethandlen blomster og det mærker man i butikken.

- Vi har voldsomt travlt. I dag har jeg allerede udleveret over 200 pakker, siger Dorit Nielsen, der har 256 pakker liggende i pakkerummet.

For at undgå smitte har butikken indskærpet antallet af kunder til tre ad gangen. På gulvet markerer røde streger den afstand, man bør holde til hinanden. Initiativet er bestemt relevant. Kunderne strømmer til, men Dorit Nielsen oplever, at de er gode til at overholde reglerne.

Der bliver både solgt maling og udleveret pakker, så Dorit Nielsen nærmest bliver forpustet.

- Jeg får en hjælper ind i butikken om en halv time, så kan jeg måske holde en pause, siger Dorit Nielsen, der ikke ser frem til at holde ferie i familiens campingvogn foreløbigt.

- Min mand og jeg plejer at starte campingsæsonen i Blommehaven til påske. Det bliver der ikke noget af i år, da campingpladserne er lukkede på grund af corona-krisen. Vi må blive hjemme og hygge os i stedet, siger Dorit Nielsen.

DanDomain

DanDomain anbefaler, at man tager stilling til fem punkter, når man skal etablere en webshop:

1: Opret webshop

2: Vælg dit design

3: Indsæt produkter

4: Betalingsaftale og indløsningsaftale

5: Fragtaftale

Kilde: Dandomain.dk

Annonce

Krise øger netsalg

Travlhed med at udlevere pakker fra netsalg overrasker ikke salgsdirektør Anders Eiler fra DanDomain i Skanderborg, der er en af landets store udbydere af webshop-løsninger.

Firmaet har omkring 6.000 virksomheder og butikker som kunder, der bruger platformene fra DanDomain til at bygge deres egen hjemmeside ovenpå.

Grejfreak - som du også kan læse om på stiften.dk - er én af DanDomains kunder.

- Salget på nettet vokser i denne tid. Det er tydeligt, siger salgschefen, der kan aflæse, at antallet af slutkunder er øget med 17 procent i dagene fra 11. til 19. marts sammenlignet med samme periode i februar i år.

Salgsdirektøren oplever også, at mange nye kunder henvender sig i disse dage.

- Vi har travlt med at hjælpe butikker, som ikke i forvejen har en platform på nettet, hvor de kan sælge deres varer. Det kan være en en-mands-tøjbutik som har brug for hurtigt at få sine varer på nettet, når kunderne holder sig væk fra den fysiske butik, siger Anders Eiler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Bandekonflikt ulmer igen i Aarhus: 23-årig sigtet efter bandeparagraf

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Annonce