Annonce
Aarhus

Pakkeposten rykker tættere på: Fem nye steder at hente pakker i Aarhus

Nu bliver det nemmere for århusianerne at hente pakker. Fem nye steder, hvor man kan hente og sende pakkerne, åbner i Aarhus. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Det bliver lettere at hente dine pakker, hvis du bor tæt på en af de nye "Collect Shops" i Aarhus, som netop er åbnet.

AARHUS: Med øget nethandel er der også et øget pres på de udleveringssteder, som nu modtager og afleverer mange tusinde pakker for århusianerne.

Derfor har PostNord nu udvidet mulighederne for at hente pakker i Aarhus. Det har de gjort ved at åbne fem nye udleveringssteder, der samtidig befinder sig uden for midtbyen, så de kommer tættere på de mange borgere, der bor uden for Aarhus C.

Det drejer sig om følgende steder:

  • Sørensen Super, Stjernepladsen, Aarhus N
  • Nærkøb, Aarhus V
  • Nærkøb, Viby
  • Multishops, Højbjerg
  • Friis Cykler, Silkeborgvej 56, Aarhus C
Annonce

Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningerne er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne.

Vibeke Mousing, distriktschef i PostNord.

Rykker tættere på

På den måde skulle det gerne blive lettere for århusianerne at hente og sende pakker tæt på, hvor de bor, forklarer Vibeke Mousing, distriktschef i PostNord.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Aarhus, når vi åbner hele fem nye Collect Shops. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningerne er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger hun i en pressemeddelelse.

De fem steder i Aarhus er blandt 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når alle er på plads, har PostNord 2.000 udleveringssteder fordelt over hele landet.

De fem nye Collect Shops i Aarhus er enten allerede åbnet, og resten åbner torsdag 25. april.

Åbningstider

  • Sørensen Super, Aarhus N: Alle ugens dage klokken 7-22.
  • Nærkøb, Aarhus V: Hverdage klokken 7-21 og lørdag-søndag klokken 7.30-21.
  • Nærkøb, Viby: Alle ugens dage klokken 10.30-21.
  • Multishops, Højbjerg: Hverdage klokken 10-17 og lørdag-søndag klokken 10-16.
  • Friis Cykler, Aarhus C: Hverdage klokken 9-17.30 og lørdag klokken 10-13.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];