Annonce
Aarhus

Pariserstemning i Aarhus: Mefisto har udvidet udeserveringen markant grundet corona

Udeserveringen går nu en hel del længere ned af Volden og er overdækket af markiser og varmelampe. Arkivfoto: Kim Haugaard.
På Volden i Aarhus kan man nu få pariserstemning med udeservering overdækket af markiser og varmelamper. Mefisto har midlertidigt fået lov at servere på en større del af den brostensbelagte gade.
Annonce

AARHUS: Hvis du er gået gennem Volden for nyligt, vil du nok have lagt mærke til rækken af borde overdækket af markiser og varmelamper. Stemningen på en varm sommerdag henleder tankerne mod sydeuropa, selvom vi altså stadig er i Latinerkvarteret i Aarhus.

Mefisto har ekstraordinært fået lov til midlertidigt at udvide deres udeservering, fordi de har fået tilladelse fra ejeren af nabolokalerne og Aarhus Kommune.

Hvordan kom denne udvidelse så i stand?

- Jeg får den tanke, at de her lokaler står tomme, så hvorfor ikke bruge fortovet mere, når vi ikke have lige så mange indenfor i restauranten på grund af corona. Det ikke så lige til at få lov, men alle har været så velvillige- mere end man kan forvente. Det har været så fedt, og jeg vil gerne takke Aarhus Kommune, bevillingspolitiet og ejeren af lokalerne for et rigtig godt samarbejde, siger Lars Kyllesbech, indehaver af Mefisto

Annonce

Er sluppet for fyringer

Mefisto har med udvidelsen fået 20 pladser mere til udendørsservering. Lars Kyllesbech mener, at Volden har en helt speciel stemning, hvor man kan spise ved brostenene.

- Det er lidt som at sidde i Paris ved brostene. Stemningen er helt fantastisk og unik for Aarhus. Jeg kan rigtig godt lide, at man kan få en pariserstemning midt i Aarhus, fortæller Lars Kyllesbech


Jeg ved godt, at det måske ikke er realistik, men jeg har en drøm og en vision om at kunne tilbyde denne fantastiske stemning, som vi har kunnet med udeserveringen. Men det er op til andre end kun mig

Lars Kyllesbech


Ikke nok med at man nu kan få pariserstemning i Volden, så har Mefisto også sluppet for afskedigelser af medarbejdere på grund af den midlertidige corona-aftale.

- Vi er faktisk flere ansatte nu, end da vi lukkede ned. Hvis det ikke havde været for aftalen, var jeg nok blevet nødt til at afskedige nogen, siger Lars Kyllesbech.

Annonce

Drøm om mere

Lars Kyllesbech drømmer om, at udeserveringen kan fortsætte efter corona.

-Jeg ved godt, at det måske ikke er realistik, men jeg har en drøm og en vision om at kunne tilbyde denne fantastiske stemning, som vi har kunnet med udeserveringen. Men det er op til andre end kun mig, siger han.

Udvidelsen kommer til at vare til 6. september, når Aarhus Festuge slutter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Transplantationsrekord i Skejby trods covid: - Det er risikoen værd

Annonce