Annonce
112

Hundealarm afblæst: Hund set på motorvejen syd for Randers

Arkivfoto: Michael Bager

Randers: Kort efter klokken 19.00 blev en hund set løbende på motorvejen syd for Randers.

Vejdirektoratet opfordrede derfor til ekstra opmærksomhed mellem afkørsel Sdr. Borup og afkørsel Hadsten i begge retninger på E45.

Hunden ble set i nødsporet.

Vejdirektoratet har talt med Østjyllands Politi, som derfor kørt en runde og kigger efter hunden.

- Men nu er det ved at være noget tid siden, vi sidst hørte noget, så mon ikke den er løbet af igen, siger vagthavende ved vejdirektoratet Ruben Bay-Madsen klokken 19.50.

- Men vi afventer lige politiet tilbagemelding, før vi fjerner advarslen, forklarer han.

Desuden har højre spor på E45 været spærret i nordgående retning mellem klokken 18.00 og 19.45. Den spærring var mellem Aarhus N og Hadsten på grund af en ulykke .

Klokken 19.55 blev advarslen om løbende hund afblæst igen.

Opdateres ...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce